Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack na Surowce, Wojsko, Gold itp. Zajrzyj!

Perfidny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wszystkich zainteresowanych dostępem do (przez wielu uważanego za nieistniejący) hack'a na wszelakie surowce, wojsko i tym podobne rzeczy, zapraszam na PW (prywatna wiadomość). Hack jak najbardziej istnieje, aczkolwiek nie w takiej formie jak popularne filmiki na YT. Należę do pewnego forum, tematyką związanego tak ja MPC, hackami. Aczkolwiek, skupiamy wyłącznie programistów tych hacków. Nazwy forum niestety nie mogę ujawnić z przyczyn oczywistych. Po więcej informacji zapraszam, tak jak wcześniej wspomniałem, na PW. Tam wytłumaczę dokładnie co należy zrobić. Dlaczego PW?. Wiadomo że gdy udostępniłbym publicznie naszą metodę, to zaraz jakiś "niedobry" człowiek doniósłby o niej supportowi Plemion. Liczę na odzew i pozdrawiam. Adrian.

Opublikowano

Nie istnieje żaden hack na surowce czy wojsko :) niema takiej opcji, masz 2 posty, keylorygena nikt nie potrzebuje.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

TDK2 Co do oficialnych serverów plemion zgadzam się z tobą niema haków, lecz nie mów że wogóle niema ponieważ sam posiadam na serwer prywatny więc aktualnie wprowadzasz ludzi w błąd.

narutot.png
Opublikowano

filmiki na yt o takich hackach to zazwyczaj w paincie przerabiane i każdy się daje na to nabrać po prostu magia komputera :) wszystko to zdj poklatkowe zedytowane tak by było nie zauważalne

1377531174-U173186.png
Opublikowano

TO nie musi byc paint w Cheat Engine Mozesz Sobie Tak Zrobic Na Plemionach Ze Masz W Kutos Surki i woja ale to widzisz tylko ty i to jest efekt wizualny

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Up zgadzam sie z kolega u góry gram w plemiona praktycznie od poczatku i mozna sobie wizualnie za pomoca przegladarki wpisac woja i surki itd przeróbka jak najbardziej wizualna a efekt jest utracony po odświeżeniu

A taki bajer o hackach do plemiona polskich czy niemieckich to bójda i fotomontaż nie było nie ma i nie będzie takiego czegoś. Na privach to inna sprawa każdy ma błędy i da sie je wykorzystać bo nikt nie ma tyle kasy by zabezpieczyć priva w odpowiedni sposób co plemiona

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zgodze się z tobą tylko z jedną rzeczą:istnieją hacki na surowce

Ale to, że ktoś udowadnia na filmiku jego działanie jest tylko i wyłącznie atutem

W mojej sygnaturze macie adres takiego filmu,w opisie i filmie link do pobrania ;]

Miłego cheatowania :)

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

• 1 rok później...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Namacie automatyczne wstrzykiwanie skryptu do serwera Plemion i nie musicie nic robić na swoim komputerze, zero ściągania ni nic :)

Tylko wyslanie sms'a 6zl + oraz utrata pieniedzy :)

Dziekuje , a teraz zycze milego bana mam nadzieje na Ip za rozpowiadanie glupot. 

Swoja droga mysle czy by nawet nie zglosic tego gdzies wyzej za oszustwo internetowe i wyudzanie pieniedzy , a kary sa calkiem fajne bylo nawet glosno o jednym gosciu co naciagal ludzi na kase i siedzi to samo moze sie stac z wami jak nie usuniesz tych smiesznych postow.

Opublikowano

Witam. Wszystkich zainteresowanych dostępem do (przez wielu uważanego za nieistniejący) hack'a na wszelakie surowce, wojsko i tym podobne rzeczy, zapraszam na PW (prywatna wiadomość). Hack jak najbardziej istnieje, aczkolwiek nie w takiej formie jak popularne filmiki na YT. Należę do pewnego forum, tematyką związanego tak ja MPC, hackami. Aczkolwiek, skupiamy wyłącznie programistów tych hacków. Nazwy forum niestety nie mogę ujawnić z przyczyn oczywistych. Po więcej informacji zapraszam, tak jak wcześniej wspomniałem, na PW. Tam wytłumaczę dokładnie co należy zrobić. Dlaczego PW?. Wiadomo że gdy udostępniłbym publicznie naszą metodę, to zaraz jakiś "niedobry" człowiek doniósłby o niej supportowi Plemion. Liczę na odzew i pozdrawiam. Adrian.

Tak tak, generator money, no kurcze, epoka debilów minęła, sam robiłem taki generator który generował nie surowce, tylko login i hasło wysyłał automatycznie na maila.. To trzeba być skończonym idiotą by tego nie wiedzieć, że taki generator wysyła informacje o sukcesie w logowaniu i wygenerowaniu ponoć surowców, nawet gdy jesteś offline xp.

No nie mam pojęcia jak bez hasła do DB możesz zmienić zmienne.

Nie masz pojęcia, ale tu bez hasła do db zmienić możesz w wielu grach wartości, ale zazwyczaj po odświeżeniu powraca.. Chyba że by koszt budynku zmienił np z 45231 na 1, zazwyczaj jest to bardziej możliwe.

Nie istnieje żaden hack na surowce czy wojsko smile.png niema takiej opcji, masz 2 posty, keylorygena nikt nie potrzebuje.

Owszem, potrzebny jest keylogger tym co pobierają takie hacki xD

TDK2 Co do oficialnych serverów plemion zgadzam się z tobą niema haków, lecz nie mów że wogóle niema ponieważ sam posiadam na serwer prywatny więc aktualnie wprowadzasz ludzi w błąd.

Cheat Engine? xp Czy może "generator" generujący w trybie offline do gdy gra jest online?

filmiki na yt o takich hackach to zazwyczaj w paincie przerabiane i każdy się daje na to nabrać po prostu magia komputera smile.png wszystko to zdj poklatkowe zedytowane tak by było nie zauważalne

Bzdura, w paincie niczego nie zrobisz, ale jest taki dodatek do np. Firefoxa, pt. "Firedebug" czy firebug, nie pamiętam, ale bez problemu zmienia się wartości, można zmienić niemalże każdą wartość, a nawet usunąć strone xp. Jednak z racji że to tylko efekt wizualny, wszystko wraca po przeładowaniu strony.

TO nie musi byc paint w Cheat Engine Mozesz Sobie Tak Zrobic Na Plemionach Ze Masz W Kutos Surki i woja ale to widzisz tylko ty i to jest efekt wizualny

hmm.

Namacie automatyczne wstrzykiwanie skryptu do serwera Plemion i nie musicie nic robić na swoim komputerze, zero ściągania ni nic :)

Tylko wyslanie sms'a 6zl + oraz utrata pieniedzy :)

Dziekuje , a teraz zycze milego bana mam nadzieje na Ip za rozpowiadanie glupot. 

Swoja droga mysle czy by nawet nie zglosic tego gdzies wyzej za oszustwo internetowe i wyudzanie pieniedzy , a kary sa calkiem fajne bylo nawet glosno o jednym gosciu co naciagal ludzi na kase i siedzi to samo moze sie stac z wami jak nie usuniesz tych smiesznych postow.

1237714038759001044033.png

xyz

abc

Ja znam jeden trick na pp. oraz surki, aby zdobyć pp, polecam wysłać smsa w sklepie który jest w grze, a po surki polecam iść do sąsiednich wiosek, możecie wziąć worki z biedronki, aby wam więcej surowców wynosili, co zaś do wojska, i jeśli ilość wam się nie zgadza, napiszcie na support gry, aby wam wygenerowali taką liczbę surowców wojska i pp jaką sobie życzycie. (klient nasz pan) xp.

Bo tak to już jest, że szybciej wam administracja wygeneruje surowce i resztę, niżeli jakiś "tools" czy jak to tam nazywają, hahaha..

Jest w tym dziale jakiś moderator? ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...