Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ankieta]mental Czy Body?

qps666

Body czy mental?  

214 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wojownik body, czy mental?

• Body
      153
    • Mental
      61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP zgadzam się z tym ze mentalowi wolniej wchodzą skille, pozatym sprawdzalem kto lepszy, kolega wbil 15lvl body ja 15lvl mental i z eq +0 solowka oczywiscie mental 5:1 . . . niewazne bylo kto wyzywal . ;P

Moje GG: 9910120

==Metin2 My Life==

Firma Z Dedykacją Dla Parooofeek .

Opublikowano

Powiedz mi czy 15lvl ma znaczenie? Jak będę grał w metka to na pewno nie ciągle 15lvlem. Liczy się high lvl nie low!

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Czy ty naprawdę nie rozumiesz? Nie liczy się 1 - 60lvl. Liczy się 70 - 90. No comment co do twojej wypowiedzi.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na normalnych serverach mental :]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Wybieracie mentala tylko ze względu pieniężnego i lvlowego. Bo wiadomo , że mental low lvl 2 - 3 skille M kosi bodego. Ale potem się to zmienia. Atak ważniejszy w lasku niż obrona. Oczywiście chodzi mi o PL. Sam mam mentala high lvl i wiem jaki błąd zrobiłem.

Opublikowano

Zrobiłeś przyciągający temat... mental czy Body... tak się zaczynają dyskusje wieczorowe, które kończą się tym, aż na servie same fishboty zostaną...

Jak chcesz być KIMś i wbić lvl 90+ to rób szamana healtera na tym lvlu nic go nie pobije (mam doświadczenie i nie piszcie o ten UP niema racji...) ja na PL miałem mental i powiem NUDY... - Graj na US, bo tam zawsze możesz zmienić profesję

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Body 4ever jeżeli na PL chcesz żebyś miał dużo kasy to tylko i wyłącznie musisz wybrać bodiego

corsaopc01.jpgNet

Post 20[x]

Post 40 [x]

Post 60 [x]

Post 80 [x]

Post 100 [x]

Post 120 [ ]

OMFG już 30%....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...