Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki Monster Beats Solo HD a inne

Adam1360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadałem słuchawki Monster Beats Solo HD no ale niestety sprzedałem je.

Przestałem z nich jakoś korzystać i nie myślałem ze jeszcze kiedyś za nimi zatęsknię.. xD

Okej do rzeczy. Pytanie kieruje oczywiście do tych który przekonali się o tym osobiście.

Czy każde słuchawki monster beats mają taki czysty i przyjemny dla ucha dźwięk jak solo HD?

Bo ta nazwa "Solo HD" tak jakby tylko one oferowały taką dobrą jakość dźwięku.

Opublikowano

Monster Beat'sy mają w sobie to, że odtwarzają wyśmienitą jakość - to jest wizytówką ich firmy. Są to słuchawki w 90% produkowane z myślą o DJach, dlatego właśnie są tak rekomendowaną marką.

Ja osobiście mam MB Dr.Dre i polecam każdemu, kto tylko zapyta.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Ile masz kasy ?

Chcesz nauszne, dokanałowe, zamknięte ?

Zarobilem pare groszy i przesiadlem się na ZX600. Czysty bass, b.dobra izolacja akustyczna, fajny design, lekkie.

Wady ? Chyba jak każde sluchawki gdzie głosnik jest daleko od błony - brakuje czasem tego brzmienia gitary, ale to już takie moje smaczki ;)

Generalnie jako sprzęt portable za rozsądną cenę polecam gorąco każdemu.

f.png

Opublikowano

haha mózg rozjebany Beatsy mają czysty dźwięk ???

A mi na czole tramwaj jedzie testowałem Beatsy pro słuchawki za 700zł grają lepiej od tych gówien sorry ale taka prawda tutaj płacisz za markę a nie za jakość dźwięku

Obecnie posiadam Sennheisery PXC 350 niszczą wszystkei Beatsy teraz przenoszę się na Denony AH-D600

Jeśli myślisz że mam źródło do dupy to proszę :

Samsung Galaxy s 3 z scooby doo sound :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...