Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 13 Ultimate Team

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem w fifie 13 ultimate team.

Jak są te zadania menadżera co trzeba jakichś 12 zadan zrobic latwych to nie zalicza mi tego zeby rozegrac mecz w turnieju do konca. Jak to zrobic ?

Gralem 5 meczu turniejowych. Czy może muszę skonczyc wszystkie turnieje bo są niektore ciagle ze moge grac ?

Prosze o pomoc.

Opublikowano

Sezony też wygrałem. Jestem w 2 lidze sezonów więc skoro podczas awansowania z 5 do 2 nie wpadło to wątpie aby teraz.

I turniejów zaralem kilka kolejnych meczy.

Jest może jakieś forum fify 13 gdzie moznaby napisac swoj problem ?

Kolegi sie pytalem. Normalnie po 1 meczu single turnieju mu zaliczylo. też tak probowalem.

Opublikowano

nie masz co robić ref'ów, nikt CI nie da jakiejś złotej rady, to nie jest wina ani płyty ani konsoli pewnie, ja też miałem w kilku grach takie przypadki ale jakoś te trofea później wpadały

po prostu zbugowało Ci trofea - poczytaj trochę o tym

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dobra mam gdzieś te zadania i tak malo warta ta paczka

Ale mam inny problem. Np w sezonach w ultimate team grałem dopiero i za wygrany mecz nie dostałem kasy ( 0 dostalem ). Do tego nie dodało mi punktów. Lecz kontrakty itd się konczyły. Jak dałem "DALEJ" po meczu to dało mi te punkty ale jak już załadowało to się cofnęło. DAFUQ ?

Opublikowano

No paczka jest słaba, nie ma co liczyć na jakieś gwiazdy z dużą statystyka, mi wpadło 3 piłkarzy i to jakiś dla mnie anonimków, statystki na poziomie 75 i same karty kontraktów

serio nie wiem co Ci doradzić, dość dziwne te Twoje przypadki z gra, z boku wygląda jakby serwer nie zliczał Twoich punktów, sam jeszcze nie spotkałem się z takim czymś aby cofało punkty, ewidentnie gdzieś jest problem

wiem że pewnie to nic nie da ale opisz sytuacje EA, może oni coś zaradzą o ile w ogóle odpiszą :P

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...