Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]yogbox

alvin11pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem gdy pobiore leunchera yogboxa w .exe (TechnicLauncher.exe)odpalam go loguje sie na konto i pobiera mi tylko mc 1.2.3 i nie mam zadnego moda zwykly minecraft 1.2.3 pomocy mam windowsa 7 x64 orginalny mc przed wlaczeniem yogboxa update robie w normalnym luncherze do 1.3.2 jak mowilem tylko pobiera 1.2.3 a bardzo mi zalerzy na yogboxie :(

za pomoc like leci

Opublikowano

Na lewym górnym rogu logowania masz obiekt,który możesz rozwinąć,tam wybiesz yogboxa i poczekaj aż się ściągnie wszystko ładnie,bo najprawdopodbniej nie wybrałeś żadnego modpacka,więc po logowaniu przenosi cię do normalego minecrafta..

Jeśli to nie pomoże to zrób reinstall

PS:techniclauncher to osobna instalka,więc czy masz minecrafta na kompie czy nie,i tak ci zadziała...

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

dzieki za pomoc naprawilem juz wbilem na %appdata% i usunelem .minecraft i technic launcher wlaczylem od nowa pobral i dziala :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...