Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][24/7]Avernus - jedyny taki serwer w Polsce

avernusrpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PRZYŁĄCZ SIĘ DO ELITY

2exr19u.png

Dwa tygodnie temu wystartowaliśmy oficjalnie. Zbieramy grono dojrzałych graczy, którzy mają dość tandetnych freebuildów i survivali, mają dość rozczarować serwerami, które wydają się być świetne ale tak naprawdę są kiepskie i upadają po kilku dniach. Serwer Avernus nieoficjalnie istnieje ponad rok, oficjalnie od niedawna ale ma przed sobą wspaniałą przyszłość. Przyszłość, którą opieramy na starannie wybranych graczach i doświadczonej administracji.

Wkrocz do świata pełnego magii, ukrytych skarbów i starożytnych tajemnic! Buduj miasta, zakładaj państwa, wyznawaj wybranych bogów i nawracaj niewiernych! Ucz się potęznych zaklęć z odnalezionych ksiąg i zniszcz wrogów!

Informacje jak się zarejestrować znajdziesz na naszej stronie (której niestety nie można tu podać, bo niektórzy właściciele innych serwerów boją się konkurencji). Możesz poszukać słów kluczowych w Google - Avernus RPG Minecraft... albo napisać do mnie na PW.

xlarkg.png

300u1qp.png

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak Serwer Fajny ale Rothil Wszystko musi mieć po swojemu.... Chciałem dzisiaj zrobić innowacje tzn Wprowadzić nową religię "Jednego Boga"

Ja i wszyscy moim współwyznawcy zostali zbanowani.......... Ogólnie serwer fajny ale z powodu rothila nie da sie grać czasami.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

ISTOTNA informacja dla tych którzy chcą się zarejestrować lub już to zrobili. Jeśli zignorujecie regulamin, a dokładnie cześć dotyczącą WYBORU NICKU to w takim przypadku na pewno NIE ZOSTANIECIE przyjęci. Szkoda nawet wysyłać zgłoszenie.

Opublikowano

Powiem tak Serwer Fajny ale Rothil Wszystko musi mieć po swojemu.... Chciałem dzisiaj zrobić innowacje tzn Wprowadzić nową religię "Jednego Boga"

Ja i wszyscy moim współwyznawcy zostali zbanowani.......... Ogólnie serwer fajny ale z powodu rothila nie da sie grać czasami.

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

OCENA SERWERA TO:

3/10 DZIEKUJEMY

DAJ LIKA ZA TA OCENE!!!

Pozdrawiamy wielbicieli rycia dziur oraz budowania z wełny i glowstona rozumiejąc, że serwer z rozbudowaną ekonomią i systemem zarządzania gruntami jest dla nich zbyt skomplikowany.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

To nie był Bug.... Po prostu uwierzyłem w prawdziwego boga !

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

podnosze

Widzę że jest white-list :-)

A w sprawach architektów to ja trochę budować umiem i mam 16,5 nie 13 jak większość z działu minecraft :)

Jak coś napisz na PW.

Opublikowano

Widzę że jest white-list :-)

A w sprawach architektów to ja trochę budować umiem i mam 16,5 nie 13 jak większość z działu minecraft :)

Jak coś napisz na PW.

Zgłoszenia na WL przez formularz rejestracyjny na naszej stronie.

Opublikowano

Kurde a ja ile razmy mam na zgłoszenie czekać..

i wez przyjmij wreszcie

bo to jakieś głupie , że nie można sobie pograć bo nick komuś się nie podoba.... nikt nie zmusza do czytania tego "333" w moim nicku

mi i tak ktoś zawsze odpisuje "agam"

jest tyle serwerów o podobnej tematyce fantasy i jakoś nikomu to nie przeszkadza..

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

Kurde a ja ile razmy mam na zgłoszenie czekać..

i wez przyjmij wreszcie

bo to jakieś głupie , że nie można sobie pograć bo nick komuś się nie podoba.... nikt nie zmusza do czytania tego "333" w moim nicku

mi i tak ktoś zawsze odpisuje "agam"

jest tyle serwerów o podobnej tematyce fantasy i jakoś nikomu to nie przeszkadza..

Nie robimy dla NIKOGO wyjatkow. Nie jestes jedyna osoba ktorej zgloszenie zostalo odrzucone ze wzgledu na nick. Zrozumiesz to wreszcie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...