Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ravia.eu muzyka

mastermattew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesć od 3 dni gram na ravi i denerwuje mnie brak muzyki. Wklejam muzykę z pl bo on dodaje tej atmosfery metina. Ok wklejam wchodzę w opcje jest każda muzyka z folderu BMG ale nic nie leci. Ja chciałbym żeby automatycznie jak jestem w m2 to leciała piosenka co jest w m2 jak idę do m1 i jestem w m1 żeby była ta fajna piosenka żeby to się zmieniało automatycznie.

Z góry dzięki za dobre odpowiedzi będą liki

images1lzh.jpg
Opublikowano

A więc tak :

1.Wklejasz muzyczkę do foderu BGM o formacie .mp3

2.Wchodzisz na grę.

3.Klikasz Esc

4.Wybierasz "Opcje Systemowe"

5.Pod suwakiem "Muzyka" masz "Zmień" klikasz

6.Wybierasz z listy nutkę jaką chcesz klikasz "OK" i gotowe.

Co do zrobienia by na każdej mapie leciała inna nutka można to zrobił ale więcej kombinacji

Ps: Jeśli nie będzie dalej działać sprawdz w "Opcje Systemowe" czy suwak od "Muzyka" masz przesunięty do końca w prawą stronę.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

A więc tak :

1.Wklejasz muzyczkę do foderu BGM o formacie .mp3

2.Wchodzisz na grę.

3.Klikasz Esc

4.Wybierasz "Opcje Systemowe"

5.Pod suwakiem "Muzyka" masz "Zmień" klikasz

6.Wybierasz z listy nutkę jaką chcesz klikasz "OK" i gotowe.

Co do zrobienia by na każdej mapie leciała inna nutka można to zrobił ale więcej kombinacji

Ps: Jeśli nie będzie dalej działać sprawdz w "Opcje Systemowe" czy suwak od "Muzyka" masz przesunięty do końca w prawą stronę.

Z tego co on napisał wnioskuję iż to robił, a chodzi mu o automatyczne włączanie się muzyki...

@Top

Jeśli się nie mylę to każda muzyka jest przypisana do konkretnej mapy, a że tam robili wszystko od podstaw to pewnie to usunęli... Z Twojej strony chyba nie da się nic zrobić... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...