Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zmiana godziny na szepcie Ravia.eu

AśNaebaem :*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:). Otóż dzisiaj pisząc z jednym graczem ravia.eu który pochodzi ze Stanów Zjednoczonych odkryłem ciekawostkę :). ( Proszę spojrzeć na czas. SS'a robiłem 10 minut przed pisaniem poradnika czyli 22:26).

13zpwrs.png

Mam w dupie to, że widać mój nick.

Przechodźmy do rzeczy.

Klikamy na swój czas w prawym dolnym rogu, klikamy zmianę ustawienia czasu i daty (win7).

Klikamy ,,Zmień datę i godzinę"

2m3h0fo.png

Zmieniamy swój czas na jaki tylko chcemy

:).

Klikamy OK, i logujemy się na nasze konto na ravia.eu ze zmienonym czasem

:).t

Na 100% działa.

Jeżeli chcesz, to zostaw plusa za pracę którą wykonałem

:).

Pozdrawiam

AśNaebaem :*.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

przyda sie do oszustw :PPP ale to dla oszustów nie dla mnie ^_^

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

ja tego nie uzywam ;** widac ze sie naebaes bo tak gadasz od rzeczy ^_^ . Ale chodzi mi o to jesli ktos chce manipulowac datą, np. że z kimś coś kiedyś uhandlował i chce wyludzic od kogos item to ukazuje datą ze jest wiarygodny, a tak nie jest;p

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

Bardzo schludnie napisany tut'ek... Like leci.

beznazwy1hh.jpg
Jeśli chcesz się dowiedzieć jak zarobić ok. 2500 PLN brutto miesięcznie
w internecie, nie wychodząc z domu - na tej stronie wszystkiego się dowiesz
Pozdrawiam, reedy66.

Opublikowano

WOW!! >.<

Na co to komu? <lol>

Co to ma wspólnego z tematem?

Dodałeś coś od siebie? To nawet nie jest opinia.

LOL = Laughing Out Loud, emotikona ">.<" i stwierdzenie "Na co to komu?" nie wskazuje, żeby było ci do śmiechu.

Co do poradnika - ja o tym nie wiedziałem, a przyda się, jeżeli na przykład dostaniesz bana - grając na zmienionej godzinie możesz pokazać screeny z szeptu (serwer popełnił błąd, bo według serwera o godzinie wyświetlonej w szepcie nie byłeś zalogowany, więc może podczas rzekomego hackowania, ciebie na serwerze nie było). xD, mało sprytne ale realne. Więc tutorial nie jest bezużyteczny. I to chyba dobrze, że coś odkrył i dzieli się z innymi, co nie?

Opublikowano

Co to ma wspólnego z tematem?

Dodałeś coś od siebie? To nawet nie jest opinia.

LOL = Laughing Out Loud, emotikona ">.<" i stwierdzenie "Na co to komu?" nie wskazuje, żeby było ci do śmiechu.

Co do poradnika - ja o tym nie wiedziałem, a przyda się, jeżeli na przykład dostaniesz bana - grając na zmienionej godzinie możesz pokazać screeny z szeptu (serwer popełnił błąd, bo według serwera o godzinie wyświetlonej w szepcie nie byłeś zalogowany, więc może podczas rzekomego hackowania, ciebie na serwerze nie było). xD, mało sprytne ale realne. Więc tutorial nie jest bezużyteczny. I to chyba dobrze, że coś odkrył i dzieli się z innymi, co nie?

A to dobre :D. Dziękuję za miłe słowa :P.

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...