Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gorgony - Czy warto grać? Bug a rozmowa z modem.. +mały trolling :D

her0es

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiadał się całkiem fajnie, ale po wejściu do gry.. chyba po godzinie grania na czacie jakiś GM żalił się, że odchodzi :D (to było kilka dni temu)

Dzisiaj sam nie wiem czy mam żałować 1k minut poświęconego na expienie i zarabianie na tym serwie. BTW. Dziś MOD Kamos poinformował, że tamten jednak nie odchodzi

Ale nie o tym.. tylko o bugach na serwie a jest ich całkiem sporo i chyba najśmieszniejszym jest bug z metinami.

Po rozbiciu niektórych metków awansujemy od razu o 2 poziomy :) ale za to jest ban na 7dni

248083troll.png

Nie wiem, może dla kogoś kto ma od razu 250 poziom normalne jest 'nie bicie' metinów.

Warto grać? Bo wg mnie nie.. nawet HA od początku mojej gry nie widzialem a GM może 2-3 razy :D

Tak przy okazji grałem na 'dużej nakładce' pobranej ze strony a wklejonej do plików iMetina (dlatego taki interface).

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...