Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec czy macie jakieś strategie albo poradniki jak wbic szybko Sp . I słyszałem ze jest program do dlvl prosze o link i jakąś podpowieć w obsłudze z góry THX!!!! :lol:

Nick : _White_Lord_

Server : Apollo

whitelord.jpg

Opublikowano

mając dobrego taxera w cave na pustym spocie lub z 1 osobą dobrym wizem na 90+ z dobrą bronią nabija się więcej sp niż na ongach . Wiem , bo z kolega próbowaliśmy przy pustym spocie wizem 85 lvl nabiłem mu przy gap 6 5k sp na godzinkę . Czyli na wyższym lvl-u mogłoby być sporo więcej (mam staff +2 na 80 lvl xD )

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Dobrze ale jeszcze jedno bo ja chcialem farmić na bocie europejczykiem myślałem nad Bandit Force ale nieciekawo wyglada sytułacja z potami ;/ i juz nie wiem gdzie bym mógł stawiać tego bota i jak by co to zeby było to na małych lvl potworkach a nie cave . Gdyż chce wbic duzo sp i farma -0 do 100lvl

Nick : _White_Lord_

Server : Apollo

whitelord.jpg

Opublikowano

@up

A jaki masz build i lvl?

bo ff do 100 to musisz gdzies wyfarmic 2m sp

jak masz -9 gap to masz do dupy skille i wolno zabijasz moby na swiom lvlu wiec radze jak juz cos to idz na -5 lvle od twojego

sygna1o.jpg

Opublikowano

samodzielnie bez taxera wbić sp do 100 lvl-u to jakaś katorga musi być -.- ile Ty to czasu będziesz robił ... możesz spróbować na earth taoist lub ongach na low lvl . Samodzielnie też się da tam expić i farmić z dobrą bronią ofc .

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
mając dobrego taxera w cave na pustym spocie lub z 1 osobą dobrym wizem na 90+ z dobrą bronią nabija się więcej sp niż na ongach . Wiem , bo z kolega próbowaliśmy przy pustym spocie wizem 85 lvl nabiłem mu przy gap 6 5k sp na godzinkę . Czyli na wyższym lvl-u mogłoby być sporo więcej (mam staff +2 na 80 lvl xD )

Teraz moze i jest szybciej bo nikt nie siedzi juz tam ale trzeba jak to wspomniałeś wyższy lvl by tam taxować i juz wbic ten 50 lvl taxowanemu :P

76561198001815076.png
Opublikowano

Taxi Ong przy dobrym taxerze 40k dziennie bez premki i ticketów.

Na Cave trochę się dłużej mi farmiło, jednak mozna zarobić przy okazji i ofc. bez dlvlu ;)