Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]graficzny..

rychu179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jestem Rysiek :> i gram na serverze z bc2 itp i mam problem z teksturami ponieważ nie widze wiekszosci(nie wszystkich,losowo) skrzyn (mod iron hest), czesto znika woda, lawa, silniki itp. oczywiscie graficznie poniewaz moge otworzyc je. rowniez nie widze przedmiotow w eq a jesli je widze to gdy na nie klikam by przeniesc to sa niewidzialne :O

Staralem sie to naprawic na kilka sposobow:

zaczalem od restartu mc,ustawien potem reinstall mc, nastepnie zainstalowalem nowe sterowniki graficzne --- nic nie dalo oczywiscie ... jest to bardzo denerwujace. :(

Problem mam od dzis lecz mialem go wczesniej i po paru minutach przeszedl. Oczywiscie nie tylko ja go mam ale rowniez moi koledzy.

Administracja servera nie wie o co chodzi ... czyli jak zwykle.

PROSZE O POMOC. bylbym wdzieczny :)

Opublikowano

Mod+ multi =kaszanka. Niewile modow chodzi poprawnie na multi. Sproboj tez wylaczyc w opcjach "advanced OpenGL"

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...