Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOCY]odzyskanie konta pomocy ! ?

666robo666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka dawno temu ukradziono mi konto na pl1 bo byl jakis trick na email i bym konta nie mialem . no ale nic jakis czas temu przypomnialo ze konto jest powiazane z kontem fejsbóg "facebook: :D " wiec na konto moge sie logowac lecz nie znam hasla tylko login wiec moge jeszcze jakos je odzyskac .... pomoc techniczna nie wchodzi w gre ? ? ?

KTO BOTUJE TEN URKI NIE ŻAŁUJE

Opublikowano

idzi na policję, jak coś nie poskutkuje to masz dupe..

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

idzi na policję, jak coś nie poskutkuje to masz dupe..

o ja jebie bylem juz z tym kontem pisalem do BP lecz tez to napisali bylem i co lipa wysmiali mnie lecz to bylo bardzo dawno raczej wiec chyba z policja juz po ptakach

Opublikowano

Siemka dawno temu ukradziono mi konto na pl1 bo byl jakis trick na email i bym konta nie mialem . no ale nic jakis czas temu przypomnialo ze konto jest powiazane z kontem fejsbóg "facebook: :D " wiec na konto moge sie logowac lecz nie znam hasla tylko login wiec moge jeszcze jakos je odzyskac .... pomoc techniczna nie wchodzi w gre ? ? ?

coś mi się wydaję, że skurwiel z ciebie,

dlaczego? ktoś mówisz okradł cię jakiś okres temu, kurwa jak by cię okradł kut*sie, to by ci i usunął i facebook

każdy wie

zmień dane użytkownika -> disconnect facebook więc jeżeli ktoś by cię okradł dawno by ci te połączenie usunął

ciekawe kogo chcesz okraść

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

coś mi się wydaję, że skur**** z ciebie,

dlaczego? ktoś mówisz okradł cię jakiś okres temu, ku*** jak by cię okradł kut****, to by ci i usunął i facebook

każdy wie

zmień dane użytkownika -> disconnect facebook więc jeżeli ktoś by cię okradł dawno by ci te połączenie usunął

uspokój język

@topic nie zmienisz passów konta przez FB.

sygnacu.jpg

Opublikowano

uspokój język

@topic nie zmienisz passów konta przez FB.

przeczytaj jeszcze raz i się zastanów

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

coś mi się wydaję, że skurwiel z ciebie,

dlaczego? ktoś mówisz okradł cię jakiś okres temu, kurwa jak by cię okradł kut*sie, to by ci i usunął i facebook

każdy wie

O WIDAC buntownik :D nie wiesz to sie nie odzywaj :) nikomu nie chce z@jeb** chce tylko odzyskac moje konto ... konto ma inny email inne haslo i login .... lecz loguje sie kontem facebook i jakos idzie sie zalogowac :D wiec cos ci nie wyszlo :D

Opublikowano

Jak nie da rady odzyskać konta to przez fb sprzedaj wszystko z konta, żeby skurwiel co ukradł miał za swoje:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Jak nie da rady odzyskać konta to przez fb sprzedaj wszystko z konta, żeby skurwiel co ukradł miał za swoje:D

no mialem zamiar to zrobic lecz pomyslalem ze jakos mozna odzyskac konto ale jak sie nie da to trzeba sie troche na tym koncie pobawic :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...