Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Płyta

porzuc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, problem wygląda tak że gdy wkładam płyte(orginał) do napędu dvd czekam 30 sek, aż zielona dioda skończy mrugać, nagle nic sie nie dzieje, nie pokazuje sie autorun, w Moim Komputerze nie pokazuje sie ikona z grą, tak jakby jej w ogóle nie odczytywało. płyta jest prawie w idealnym stanie(brak rys). Nie wiem czy to coś z napędem czy z systemem. Proszę o szybką odpowiedź. z Góry dziękuję i like oczywiście będą ;)

Opublikowano

włożyłem i nic, tak samo, paradoks polega w tym że jeszcze tydzień temu wszystko było w jak najlepszym pożądku bo mw2 instalowałem, nie wiem co się stało, moze to jakis wirus ? nie wiem ;c

Opublikowano

Jak masz podepnij sobie inny napęd pod kompa i zobacz czy ci zadziała

@husky , dowaliłeś...

Edit

@husky no dobra rozumiem usterkę , ale spalony ? o.O hard

Opublikowano

Czemu dowalilem ? Mialem to samo , musialem naped wymieniac . O dziwo bo dzialal kilka miesiecy temu :F

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Sprawdź wszystkie kabelki , pizgnij napęd pięścią.

Sprawdź w menedżerze urządeń czy napęd jest włączony.

Ahh... i raczej to nie powinnien być Wirus. ( ostatecznie przeskanuj komputer )

Zawsze możesz ściągnąć całą zawartość MW3 ze steama. ( Skoro i tak jest niedziela to raczej nic z informatykiem nie ugrasz , a jak zostawisz komputer żeby powoli Ci ściągał ... )

:D

Diss_Stream.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...