Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ao no exorcist

Tsakui

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ao no exorcist

20101127_exorcist03.jpg

Ao no exorcist to Anime wyprodukowane w roku 2011, w tej serii pojawiło się 25 odcinków, które możecie obejrzeć w serwisie

Anime Shinden.

Yuki i jego brat Rin toczą spokojny żywot, dorastając pod czujnym okiem ojczyma będącego kapłanem. Rin to sprawny fizycznie, pełen sił chłopak, lecz jego brat to zupełna odwrotność. To, że chłopcy nie znają swoich biologicznych rodziców nie jest ich problemem, do czasu gdy dowiadują się, że ojcem Rina jest Gehenna - pan i władca piekieł. Jak pewnie się domyślacie, przysporzy to rodzeństwu wielu problemów i dylematów. Jednak by poznać prawdziwy smak tej produkcji, musicie zobaczyć ją na własnie oczy.

Gorąco polecam.

Tsakui.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Niestety zawiodłem się trochę na tej serii, pamiętam jak wszyscy wychwalali. Może gdyby poszli za mangą byłoby lepiej, a tak z irytacją oglądałem końcowe odcinki (czyt. absurdy)

Opublikowano

Anime dosyć ciekawe.

Zawiera walki(nie aż tak dobre, ale przynajmniej jest ich dużo) i ciekawą fabułę.

Jedyny minus dla mnie to końcówka. Trochę nudno było na koniec, ale nie jest aż tak źle.

A ja dalej nie wiem czy Mephisto Pheles jest dobrą postacią, czy złą xD Nie chcę go nazywać "neutralną".

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Anime dosyć ciekawe.

Zawiera walki(nie aż tak dobre, ale przynajmniej jest ich dużo) i ciekawą fabułę.

Jedyny minus dla mnie to końcówka. Trochę nudno było na koniec, ale nie jest aż tak źle.

A ja dalej nie wiem czy Mephisto Pheles jest dobrą postacią, czy złą xD Nie chcę go nazywać "neutralną".

ciekawe to tam są pierwsze 3 odcinki dalej to się robi już telenowela z przerwami na walkę

NJxbd4x.png

Opublikowano

Świetne anime, mi pasowało wszystko, ale troche za krótkie, a 2 sezonu chyba nie będzie?;/

Opublikowano

Świetne anime, mi pasowało wszystko, ale troche za krótkie, a 2 sezonu chyba nie będzie?;/

Raczej nie. Pojechali z innym zakończeniem i nie mają materiałów na 2 sezon. Chyba że zrobią niezależną historię, ale szczerze w to wątpię. :P
Opublikowano

Raczej nie. Pojechali z innym zakończeniem i nie mają materiałów na 2 sezon. Chyba że zrobią niezależną historię, ale szczerze w to wątpię. :P

Główny cel nie został osiągnięty. Jest możliwość 2 sezonu, ale będzie trochę nudny.

QtiV6xY.gif

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...