Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiaxCraft[piłka nożna][automatyczne działki][Spolszczone SurvivalGmes][Frakcje][automatyczny spleef][Dedyk]

Diaxower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server słaby, dziwne tekstury serwerowe, mały spawn, brak dobrego sklepu. Jedyna rzecz warta zagrania to piłka nożna, ale szybko się nudzi. 0,5/10

KHA`ZIX!

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

re

Server słaby, dziwne tekstury serwerowe, mały spawn, brak dobrego sklepu. Jedyna rzecz warta zagrania to piłka nożna, ale szybko się nudzi. 0,5/10

teksturki serwerowe można w prosty sposób wyłączyć jeśli cie nie odpowiadają :D

Opublikowano

Dziwny serwer.Na starcie ktoś rzuca mikstury wybuchające ktoś stracił całe prawie diamentowe eq i dało mi je a następnie mnie gracz atakował na spawnie tymi miksturami.Ja polecam coś z tym zrobić.A i najlepiej doróbcie więcej działek bo już wszystkie są zajęte i nie ma gdzie się osiedlić.

Opublikowano

Jaki sens mają walki o zamek na takim serwerze? może mi jakiś administrator serwera wytłumaczyć? bo nie rozumiem :/ jak już wcześniej pisałem Serwery Factions+Działko = DNO nie rozumiem jak można grać na takim czymś ;p coraz więcej serwerów polskich widze jest takim shitem... 5000 reklamacji typu "Kwadratowa Masakra" :/ chyba się przeniose na zagraniczne ;p

:>>

Opublikowano

Używaj opcji edytuj, a nie piszesz co 5 min bez sensowny komentarz :P

A tak wgl. wbiłbym na serwa jakby premium mi działało :P

(Znów coś z MC robią ;/)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...