Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Prywatne Serwery

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wejdę do prezentacji jakiegoś serwera to piszą

że nowości :

itemy , mapy itd itd

Po co piszecie no-stop Nowe zbroje jak każdy gracz widział np hwanga , wierzchowca ze starszych serwerów to jaka to jest nowość ?

Bo dla mnie hwang czy te mapki co dajecie to nie nowość :)

Dajcie coś unikatowego !

Gdzie nikt tego nie ma ! A tylko na tym serwerze to jest !

Bo hwangi i te inne pierdoły co się powtarzają a uważacie za nowości to śmieszne

"nowe bossy" każdemu już może znudził się minotaur , rozpruwacz smok itd ! Każdy już to widział a wy nadal piszecie że to nowość LOL

Rada

dajcie inną mapkę niż Dolina orków , komnata pająków bo to jest tak stare jak złom a można zastąpić tym właśnie nowościami

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

I to jest właśnie podpowiedź dla założycieli serwerów ;)

Absolutnie się z Tobą zgadzam lecz po co zmieniać stare zaklepane Suerong lub Lochy pająków wraz z Atlantydą?

Na wyższe lv. nowe unikatowe mapki by się przydały :)

Opublikowano

Tak to już jest - gotowce gotowce i jeszcze raz gotowce. Jak widzę kolejny serwer z nowościami typu różdżki dla szamana, to mi się przewraca. Osobiście gram na zagranicznym serwerze, na którym bronie na 245 mają unikatowe emblematy serwera. Myślę, że to fajny pomysł, oczywiście broń tą dość ciężko zrobić, ale później jest ogromna satysfakcja. Nowych map jest około 9, wszystkie unikatowe, 2 dungeony, jeden na mapce, którą znamy z katakumb. Część bosów też jest nowa, np Dionizos, Hera albo Gąsiennicaa, a niedługo ma zostać dodana Gidzilla. Wniosek taki, że jak się chce to można coś ciekawego stworzyć, ale w Polsce serwery stawia się po najniższej linii oporu. Jak najmniej trudu, a jak najwięcej kasy. <_<

2mzof5.jpg
Opublikowano

Co wejdę do prezentacji jakiegoś serwera to piszą

że nowości :

itemy , mapy itd itd

Po co piszecie no-stop Nowe zbroje jak każdy gracz widział np hwanga , wierzchowca ze starszych serwerów to jaka to jest nowość ?

Bo dla mnie hwang czy te mapki co dajecie to nie nowość :)

Dajcie coś unikatowego !

Gdzie nikt tego nie ma ! A tylko na tym serwerze to jest !

Bo hwangi i te inne pierdoły co się powtarzają a uważacie za nowości to śmieszne

"nowe bossy" każdemu już może znudził się minotaur , rozpruwacz smok itd ! Każdy już to widział a wy nadal piszecie że to nowość LOL

Rada

dajcie inną mapkę niż Dolina orków , komnata pająków bo to jest tak stare jak złom a można zastąpić tym właśnie nowościami

Tak ja się z tobą zgodzę ale nie jest proste zrobić nową mapę :D Trzeba być grafikiem albo zatrudnić grafika a takich mało, a jak się znajdzie to chce dużo :D Nowe zbroje,bronie,bossy to także grafik. Teraz te nowe servery to nie są robione przez jakieś firmy tylko przez ludzi którzy biorą są wszystko co znajdą na forum i wpakowują do swego servera :D Gdyby były servery robione przez jakieś większe organizacje to byś miał około hmm.. powiedzmy 4 servery na krzyż :) Więc nie myślcie że ktoś zaraz wam zrobi super serva z nowościami których nikt nie widział :)

Opublikowano

Coś faktycznie w tym jest słowo "Nowe" niema już takiego znaczenia jak kiedyś :D

Ja też pisze "Nowe" z przyzwyczajenia.

Niestety tam gdzie są nowe rzeczy zaraz są wyciągane i wrzucane na forum i każdy może sobie wstawić taki przedmiot na server i napisać "nowe".

I dlatego coraz mniej osób rezygnuje z podjęcia pracy nad nowym przedmiotem , czy też mapą.

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Hmm... Z tego co się orientuję powstaje server Resthea. Od razu napiszę że nie reklamuję tego servera... Sam o nim dowiedziałem się dziś z sygnatury któregoś z userów. Nie wiem czy wierzyć czy nie, ale coś nowego tworzą. Wiele osób potrafi zrobić servery, ale nie każdy jest grafikiem i potrafi stworzyć mapy, itemy... Każdy korzysta z gotowych itemów bo tak łatwiej... Gdyby każdy server miał tworzyć własne itemy to jak by wyglądały servery, a tworzone by były przez lata.

Zbieram like ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...