Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki czołg pierwszy wybrać?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Mam zbadanego jagd panzera, kw1s i zara bedzie vk 3601h. Mam kasy 784k, i co pierwsze wybrać? Co najlepiej też zarabia z tych wymienionych? Jest to dla mnie zaiste trudna decyzja.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

KW-1S

Jest mobilny i ma świetne działo 122mm(to za 17k expa)

Jego minusem jest słaby pancerz

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Kw-1s prawie nie zarabia pociski 1k kosztują zarobki na tym czołgu są znikome.

Pod zarobki lepsza VK3601H mi się nią szybko zarabiało kase na Tigera

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No tak, ale zanim to najlepsze działo zbadam to troooochę potrwa :) Ja sam jestem przychylny vce, ponieważ jest całkiem zwrotna, noi dużo hp ma itp. Jak z pancerzem i rykoszetowaniem vki? Poza tym, to co polecacie badać na początku w vce? Piszcie jeszcze też o tych czołgach, co uważacie itp.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Kw-1s prawie nie zarabia pociski 1k kosztują zarobki na tym czołgu są znikome.

Pod zarobki lepsza VK3601H mi się nią szybko zarabiało kase na Tigera

Ja tym czołgiem za dobrą bitwę wyciągałem 10-15k na czysto ;]

Do zarobków najlepsz są V tiery,np.KW-1

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Chyba z premką grałem kw-1s i za bardzo dobrą bitwę bez nie celnych strzałów rikoszetów i bez ubytku HP da się wyjść 10-15k

A dodać muszę że nie jestem randomem bo gram w WoT już od closed bety ;)

Na vk na początku gąski albo działo bo nie pamiętam czy standardowe utrzymają potem działa i wieżyczkę aż dojdziesz do 88.

Przed Tigerem silnik odblokuj warto potem nie trzeba się męczyć na stockowym silniku na Tigerze no i VK wtedy do maksymalnej prędkości dochodzi bardzo szybko

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiem, mam 5 tiery w garage by zarobić, no ale teraz wyjątkowo forsy dużo mi trza, więc nie może to być czołg straciarz. Najpierw chyba konischa odblokuję.

Opublikowano

@Flap

No właśnie tak wychodziłem bez premki ;]

Były bitwy po 1400-1700 expa,więc się nie dziw,że takie zarobki :D

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Jeszcze w życiu nie miałem premki i mam 7 tier .(gram 2-3 miesiące z przerwami)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@up

I co w związku z tym? Kupiłem, bo była promocja, a zawsze dobrze jest się wspomóc.

@top

Dobra, zbieram na VKę, jakby co to piszcie.

Opublikowano

@Up

Co tam pancerz,gdy bierzesz na hita niektóre V tiery xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

KW-1S najlepsze. Ma swietne dzialko ze sporym dmg i penetracja, tylko troche niecelne na duzych dystansach. Na dodatek dobrze go losuje.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Ja posiadam KW-1S i wiesz co bierz go kupisz do niego wszystko na Fulla i niszczysz czołg 7 tieru .

Wystarczy, że kupisz Lufę 122mm za 17k repa i wymiatasz.

Polecam!!!

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie że on chce szybko zarobić? A na kw-1s nie zarobi dobrze bo pociski po 1k są. 1-2 pudła i już można płakać bo się nie zarobi

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja posiadam KW-1S i wiesz co bierz go kupisz do niego wszystko na Fulla i niszczysz czołg 7 tieru .

Wystarczy, że kupisz Lufę 122mm za 17k repa i wymiatasz.

Polecam!!!

8 tierom tez daje rade.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...