Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoja TOP lista anime

PsychoBoy11

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Naruto Shippuuden

2. Elfen Lied

3. Dragon Ball

4. Rycerze Zodiaku

5. Czarodziejki z Księżyca

6. Elfen Lied

7. Mirai Nikki

8. Chobits

9. Code Geass r1 i r2

10. Sword Art Online

11. Ruchomy Zamek Hauru

12. W Krainie Bogów

13. Attack on Titan

14. Another

15. Fruits Basket

16. Cossette no shouzou

17. no Hi Mita Hana no Namae o Boku tachi wa Mada Shiranai

18. Black Rock Shooter

19. Another

20. Sukitte Ii Na Yo

21. Blood C

Nie jest to wg. kolejności! :p

Opublikowano

1. One Piece / Full Metal Alchemist Brotherhood / Dragon Ball Z

2. Bleach / Death Note

3. Naruto Shippuden / Ao no exorcist

4. Hellsing / Shingeki no kyojin / Samurai Champloo

5. Btooom / Brave 10 / Rurrouni kenshin

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
1. Steins Gate

2. Mirai nikki

3. death note

4. Angel beats

5. Code geass

6. Code geass r2

7. Toradora

8. Ano hi mita hana no name wo bokutachi wa mada shiranai

9. Another

10. School days
Opublikowano

Dragon Ball
Dragon Ball Z
Dragon Ball GT
Dragon Ball Absalon(robione przez fanów na yt) 
Hajime no Ippo 
Hajime no Ippo : New Challenger

Hajime no Ippo : 3 (zna ktoś równie zajebistego jak Hajime no Ippo?)
High School DXD
HighSchool Of the dead
Maji de Watashi ni Koi Shinasai!
Kissxsis
Sankarea
Sora no Otoshimono 
Aoi Sekai no Chuushin de
Air Gear

Opublikowano

-Another

-Sora no otoshimono

-Shiki

-Kissxsis

-boku wa tomadachi ga sukunai

-high school dxd

-Mirai nikki

-death note

-Hellsing ultimate

(Kolejność przypadkowa)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nawet nie podam top listy... Jedynym i najlepszym anime jest Elfen Lied. 

Końcówka tak piękna, że aż się wzruszyłem. 

Miłość i nienawiść. Śmierć i narodziny. Przeciwieństwa połączone w jedno a w tle ta muzyczka. Ta muzyczka, która pogłębia nastrój...

Niewątpliwie to nie tylko najlepsze anime, lecz to najlepsze co w życiu oglądałem.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Nawet nie podam top listy... Jedynym i najlepszym anime jest Elfen Lied. 

Końcówka tak piękna, że aż się wzruszyłem. 

Miłość i nienawiść. Śmierć i narodziny. Przeciwieństwa połączone w jedno a w tle ta muzyczka. Ta muzyczka, która pogłębia nastrój...

Niewątpliwie to nie tylko najlepsze anime, lecz to najlepsze co w życiu oglądałem.

Szczyt hipokryzji to obejrzeć jedno anime i powiedzieć że najlepsze, nie oglądając innych spośród tysięcy.

Niewątpliwie to bym ci podał 5 tytułów i każdy byś ocenił wyżej xDD

btw moja lista trochę doszło http://myanimelist.net/animelist/VastoLords

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kolejność jest przypadkowa <3

Death Note
Log Horizon

HunterxHunter

Pandora Hearts
Ao no Exorcist

Full Metal Alchemist

Kuroshitsuji

Gintama <3 <3 <3

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

1. No game no life

2. Fairy Tail

3. Angel Beats

4. SAO

5. Death Note

6. Another

7. Dragon Ball <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moja top lista przedstawia się nastepująco:

Miejsce 1.: Steins;gate. Seinen, dobra kreska, optymalna ilość odcinków, ciekawa fabuła, brak widocznych minusów (ja przynajmniej żadnego nie potrafie wskazać, który nie jest zależny od gustu), zajebiste soundtracki, oraz jedne z moich najbardziej ulubionych gatunków, czyli Sci-fi, Thriller. Nawet troche romansu jest. Wszystko im wyszło na najwyższym poziomie. Do 11 odcinka dzieje się względnie mało, ale po nim seria nabiera tępa i czasem ciężko się nawet połapać o co chodzi. Polecam. 10/10

Miejsce 2.: Death Note. Nie będę się już tak rozpisywał jak przy miejscu pierwszym, zwłaszcza przy tak popularnych tytułach, ale warto dodać, że jest to moja pierwsza dziesiątka i chyba zostanie dziesiątką do końca mojej przygody z anime. Warto obejrzeć, jedno z lepszych anime.

Miejsce 3.: Mirai Nikki. Tutaj możecie się zdziwić, że właśnie mirai nikki umieściłem tak wysoko w topce. Obiektywnie rzecz biorąc mirai nikki jest po prostu dobrym tytułem. Ale ja nie wiem czemu bawiłem się przy tym anime świetnie. Zajebista główna bohaterka, fajna kreska, zachęcająca fabułe, dramat, krew, romans.. Może dlatego to mi się aż tak podobało? Seria ponoć ma dużo minusów, ale ich nie dostrzegałem, a "ciotowatość" głównego bohatera mi nie przeszkadzała. 10/10

Miejsce 4.: Angel Beats. Tutaj też nie dostrzegłem znaczących minusów, wszystko było moim zdaniem bardzo dobre. Był dramat, troche romansu, fajna kreska oraz interesująca mnie tematyka, czyli życie pośmiertne. 9/10. Nie dałem 10/10 chyba dlatego, że nie daje tej oceny takim krótkim bajkom.

Miejsce 5: Code Geass. Główny bohater. To on spowodował, że code geass tak polubiłem. Był inteligentny, ale nie w ten sposób co Sora z no game no life, bo on ponosił porażki. Więc nie było nic naciągane. Mechy są tylko tłem w anime, ale budują fajny klimat przyszłości. Kreska dosyc nietypowa, ale nie mogę jej określić jako "c*****a", bo nie była moim zdaniem nie była. Fabuła rozbudowana, na wysokim poziomie zajebistości. Fajne w tym anime jest to, że bohater nie jest super dobry niczym naruto, który każdego nawraca techniką rozmowy, tylko dążąc do dobrego celu nie hamuje się przy zabijaniu rodzeństwa. 9/10

Miejsce 6: Toradora. Jedyny romans jako wątek pierwszoplanowy, który oglądałem. Być może dlatego tak wysoko oceniłem toradora, chociaż wątpie, bo dużo osób ocenia je tak, a nie inaczej. Relacje międzyludzkie przedstawione na wysokim poziomie, fajni bohaterowie. 9/10

XrgAYyk.png

Opublikowano

1. Shingeki no Kyojin (Może i mainstream, ale przy sezonie 2 okaże się czy jest warta tego miejsca)

2. Hataraku maou sama (Lepsze niż 90% komedii w dzisiejszej telewizji)

3. Death Note (Fabuła chyba najciekawsza ze wszystkich trzech, lecz osobiście podobała mi się do ok. 20 odcinka)

Opublikowano

1. Shingeki no Kyojin (Może i mainstream, ale przy sezonie 2 okaże się czy jest warta tego miejsca)

2. Hataraku maou sama (Lepsze niż 90% komedii w dzisiejszej telewizji)

3. Death Note (Fabuła chyba najciekawsza ze wszystkich trzech, lecz osobiście podobała mi się do ok. 20 odcinka)

2 sezon skupi się na rozgryzaniu tajemnic, kim jest opancerzony tytan? Kim jest kolosalny? Jest jakiś tytan co za tym wszystkim stoi? Eren ma specjalną umiejętność? Czy tytani są jedynymi wrogami zwiadowców? Odpowiedzi na te i więcej pytan znajdziesz w 2 sezonie. Imo będzie lepszy

@top

żeby nei bylo spamu dodam jeszcze kilka miejsc:

8. Ano hi mita hana no name wo bokutachi wa mada shiranai
9. Another
10. School days/Deadman wonderland/Full metal alchemist Brotherhood
11. Btooom

Nie jestem co do nich pewny, ale oczywiste jest to, że są bardzo fajne

XrgAYyk.png

Opublikowano

1.Wszystkie części Dragonball'a [od pierwszej]

2.Naruto i Naruto Shippuuden

3.Fairy Tail

4.HunterXHunter

5.Log Horizon

Nie wliczając DB który już niestety nie jest nadawany, Naruto jest na 1 miejscu a Log Horizon na 2 ;)

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...