Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Horrory 2012

LowPointer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Demony,Rec 3,Teksańska masakra piłą mechaniczną 3D

Widziałeś reca 3?Bo 1 i 2 oglądałem i były całkiem niezłe ,miałem teraz ściągnąć 3 ale poczytałem recenzje i sporo ludzi pisze ,że to gówno

Opublikowano

Widziałeś reca 3?Bo 1 i 2 oglądałem i były całkiem niezłe ,miałem teraz ściągnąć 3 ale poczytałem recenzje i sporo ludzi pisze ,że to gówno

Ja oglądałem. Powiem ci szczerze, że trzecia część tego filmu to dobra część, lecz dużo w niej fikcji, że aż to razi po oczach. Obejrzyj, a sam się dowiesz, ja jednak powiem, że warto.

Opublikowano

Ja oglądałem. Powiem ci szczerze, że trzecia część tego filmu to dobra część, lecz dużo w niej fikcji, że aż to razi po oczach. Obejrzyj, a sam się dowiesz, ja jednak powiem, że warto.

Ok dzięki za odpowiedź ,może jeszcze dziś obejrzę.

@doms

Czarnobyl słaby widziałem

Naznaczony zobaczę

Opublikowano

Ja od siebie jeszcze dodam, jako film obejrzany, że polecam Paranormal Activity 3. Dobry horror, dalej trzyma moim zdaniem klasę, dzisiaj obejrzałem go, były chwile grozy, w niektórych momentach naprawdę akcje były dobre.

Bodajże 19 października wychodzi 4, warto będzie wydać kasę na bilecik. :)

A co do naznaczonego, także polecam bardzo dobry horror.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...