Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] miejsca w garażu

Pepcioxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz mieć tyle ile chcesz, ile kupisz, ale bodajże za IGC można kupić tylko 5 aut , a jak chcesz wiecej to musisz zakupic wolne miejsce w garażu które kosztuje 500 SB.gdy kupisz auto za boosty automatycznie dostajesz jedno dodatkowe miejsce.

Opublikowano

Nie kupisz miejsca za igc tylko za wbicie co któregoś lvl dostajesz miejsce na auto a tak to za 500 SB masz 1 miejsce w garażu możesz mieć ile chcesz

Jak kupujesz auto za SB to masz miejsce na auto gratis...

Opublikowano

Up@2

Za IGC można kupić więcej aut niż 5 ja mam 98Aut wszystkich połowa z tego za IGC...

Top@

Jak kupujesz autko za SB to dostajesz jedno miejsce gratis.(Lub dla tego autka)

Opublikowano

Miejsca dostaje się co 10 lvl czyli na 50 masz 6 miejsc (1 na start + 5).

Dodatkowe miejsce dostajemy przy zakupie samochodu za SB tylko przez dilera na stroni co zazwyczaj się opłaca bo kosztuje ono wtedy ok 100SB.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Musiało być w promocji, taki prezent tak jak teraz są naklejki i samochody.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Trzeba wiedzieć kiedy najlepiej kupić boosty bo jak nie masz gratis auta to się troche nie opłaca ale jak dostajesz bardzo drogie auto za boost + Drogi neon + Tablice to się według mnie bardziej opłaca jak kupowanie bez gratisowego prezentu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...