Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-26 vs PzKpfw 35 (t)

KalneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol po co robisz takie tematy...

Stawiam na T-26

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mi się lepiej grało T-26 i myślę,że ma większe szanse

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mnie się przyjemniej grało T-46, bo miał to fajne działo 76 mm.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Wygra ten który jest bardziej ogarnięty .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@Up:

Dokładnie to samo miałem na myśli.

Więc nie rób tematów "Jaki czołg wygra" Bo to zależy od umiejętności gracza.

No chyba, że porównujesz Maus vs LTraktor

x

Opublikowano

Dokładnie . to nie ma sensu .

Można łatwo wywnioskować kto wygra nawet mając 2 razy gorszy czołg można wygrać z lepszym chodzi o skilla a nie pojazd .

Gdy zaczynałem grać w tę gre byłem najsłabszy ze wszystkich moich kolegów , a teraz są daleko w tyle .

Mój kolega wybrał serie IS na 7 tierze wygrałem z nim M4 Shermanem dwa razy gorszy czołg i pociski HE i szczypta umiejętności to dzięki temu wygrałem , a M4 jest trudny w prowadzeniu , to nie jest typowy med .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Dokładnie . to nie ma sensu .

Można łatwo wywnioskować kto wygra nawet mając 2 razy gorszy czołg można wygrać z lepszym chodzi o skilla a nie pojazd .

Gdy zaczynałem grać w tę gre byłem najsłabszy ze wszystkich moich kolegów , a teraz są daleko w tyle .

Mój kolega wybrał serie IS na 7 tierze wygrałem z nim M4 Shermanem dwa razy gorszy czołg i pociski HE i szczypta umiejętności to dzięki temu wygrałem , a M4 jest trudny w prowadzeniu , to nie jest typowy med .

Ja raz LTraktorem zniszczyłem IS-3.. To było coś!:)

Opublikowano

Mój kolega wydaję na tą grę co 2 dni po 210 golda (6,15 zł sms) a dalej nie może nazbierać na premiuma i męczy się z KW-1 :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...