Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] CamerionMT2

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prezentacji serwer wygląda dosyć ciekawie, zachęciła mnie bardzo, więc zobaczę co i jak na serwerze, mam nadzieje że zagoszczę na dłużej.

Opublikowano

Pobrałem klienta , lecz nie widzę tych całkiem nowych zbroi broni , pewnie muszę pobrać jakiegoś patcha, więc proszę o podanie linku do niego, ponieważ na Forum nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Pobrałem klienta , lecz nie widzę tych całkiem nowych zbroi broni , pewnie muszę pobrać jakiegoś patcha, więc proszę o podanie linku do niego, ponieważ na Forum nie mogę znaleźć.

Na głównej stronie piszę :

http://www.mcncc.pl/588043

Link do patcha..

Żeby on działał należy mieć podmienionego w cliencie stare patcha ( bez tego nie zadziała, czyli najpierw trzeba go wgrać )

http://www.mcncc.pl/192841

SKANU NIE DAJE BO Z GŁÓWNEJ STRONY SERWERA !!!

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Serwera nie polecam, gram na nim dość długo, przegrane 20000 minut, ponad. Mam powody aby go nie polecać.

Minusy co do serwera:

1. Straszne opóźnienia z dodawaniem nowych itemów na serwer. Jest dokładny termin, ale Główny Administrator potrafi się spóźnić nawet 10 dni.

2. Administracja blokuje konta za nic, co poznałem na swojej skórze. Nie zostałem zgłoszony, tematu o moim przewinieniu nie mogę znaleźć nigdzie, lecz blokada zosała nałożona (nie wiem za co, ani na ile).

3. Licznik stoi w miejscu, a jak działa zawyża o 350-450 graczy. W dzień gra tam max 250 osób, na OX zapowiadany zjawia się masa ludzi, co ostatnio oznajmiła Administratorka 401osób + multikonta, bez OX jak napisałem wyżej gra max 250 osób.

4. Na serwerze znajduje się masa bugów, wykorzystując je w 5-8h można wbić maxymalny lvl i zrobić eq do 205lvl-a, bez bugów max 24h i mamy max lvl.

5. Na serwerze nie ma żadnych zabezpieczeń, ludzie robią eq na Kamer modzie, biegają na wszelkiego rodzaju hackach.

6. Administracja naśmiewa się z graczy gdy Oni chcą się dowiedzieć np. za co zostali zbanowani.

7. Na serwerze jest beznadziejny drop (serwer Easy). Dropiąc zmianki i dodania 6.7 można się namęczyć i 6h, a poleci 2/3 zmianki 3/4 dodania.

8. Serwer jest nudny i monotonny, jak ktoś napisał wyżej mapy 100/135/165 są takie same, mapa 200+ jest to Góra Sohan z mobami innego koloru, mapa 225+ to Ognista Ziemia z mobami, z Góry Sohan.

9. 3/4 gildii to masówki, także wojen nie ma co robić, co zanudza grę na serwerze jeszcze bardziej.

10. Konkursy OX są robione zdecydowanie za często, przy czym ktoś z lepszym komputerem robi na 4/5 kont i ma eq na max lvl zrobione.

11. Monotonny system ulepszania:

- Broń 90/110/130/150/170/200 zawsze taki sam ulepszacz tylko zwiększona jego ilość

- Biżuteria 90/130 taki sam ulepszacz i zwiększona jego ilość

- Zbroje to samo, ulepszacze mieszane z broni i zbrojek tylko zwiększona ilość.

12. Forum bardzo często jest niedostępne i wolno chodzi, przez co serwer odrzuca, forum to podstawa informacji.

13. Rzadkie, ale bardzo długie przerwy na serwerze, które trwają nawet do 3 dni, po czym są bardzo zawyżone nagrody typu 4/5 OX'ów po 4 rundy + zuo.

14. Znajduje się tam Administracja (nie mówię o wszystkich), która nie zna ortografii i tym beznadziejnym pismem reprezentuje serwer.

15. Jest wiele sprzeczek na forum jak i serwerze.

16. Gra mało osób, przy czym nie ma co robić (nuda). Zdecydowanie zbyt dużo 250lvl-i.

Plusy co do serwera:

1. Bardzo umiejętnie przeprowadzany konkurs OX.

To chyba wystarczy z mojej opinii na temat CamerionMT2.

Pozdrawiam :>.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

Serwera nie polecam, gram na nim dość długo, przegrane 20000 minut, ponad. Mam powody aby go nie polecać.

Minusy co do serwera:

1. Straszne opóźnienia z dodawaniem nowych itemów na serwer. Jest dokładny termin, ale Główny Administrator potrafi się spóźnić nawet 10 dni.

2. Administracja blokuje konta za nic, co poznałem na swojej skórze. Nie zostałem zgłoszony, tematu o moim przewinieniu nie mogę znaleźć nigdzie, lecz blokada zosała nałożona (nie wiem za co, ani na ile).

3. Licznik stoi w miejscu, a jak działa zawyża o 350-450 graczy. W dzień gra tam max 250 osób, na OX zapowiadany zjawia się masa ludzi, co ostatnio oznajmiła Administratorka 401osób + multikonta, bez OX jak napisałem wyżej gra max 250 osób.

4. Na serwerze znajduje się masa bugów, wykorzystując je w 5-8h można wbić maxymalny lvl i zrobić eq do 205lvl-a, bez bugów max 24h i mamy max lvl.

5. Na serwerze nie ma żadnych zabezpieczeń, ludzie robią eq na Kamer modzie, biegają na wszelkiego rodzaju hackach.

6. Administracja naśmiewa się z graczy gdy Oni chcą się dowiedzieć np. za co zostali zbanowani.

7. Na serwerze jest beznadziejny drop (serwer Easy). Dropiąc zmianki i dodania 6.7 można się namęczyć i 6h, a poleci 2/3 zmianki 3/4 dodania.

8. Serwer jest nudny i monotonny, jak ktoś napisał wyżej mapy 100/135/165 są takie same, mapa 200+ jest to Góra Sohan z mobami innego koloru, mapa 225+ to Ognista Ziemia z mobami, z Góry Sohan.

9. 3/4 gildii to masówki, także wojen nie ma co robić, co zanudza grę na serwerze jeszcze bardziej.

10. Konkursy OX są robione zdecydowanie za często, przy czym ktoś z lepszym komputerem robi na 4/5 kont i ma eq na max lvl zrobione.

11. Monotonny system ulepszania:

- Broń 90/110/130/150/170/200 zawsze taki sam ulepszacz tylko zwiększona jego ilość

- Biżuteria 90/130 taki sam ulepszacz i zwiększona jego ilość

- Zbroje to samo, ulepszacze mieszane z broni i zbrojek tylko zwiększona ilość.

12. Forum bardzo często jest niedostępne i wolno chodzi, przez co serwer odrzuca, forum to podstawa informacji.

13. Rzadkie, ale bardzo długie przerwy na serwerze, które trwają nawet do 3 dni, po czym są bardzo zawyżone nagrody typu 4/5 OX'ów po 4 rundy + zuo.

14. Znajduje się tam Administracja (nie mówię o wszystkich), która nie zna ortografii i tym beznadziejnym pismem reprezentuje serwer.

15. Jest wiele sprzeczek na forum jak i serwerze.

16. Gra mało osób, przy czym nie ma co robić (nuda). Zdecydowanie zbyt dużo 250lvl-i.

Plusy co do serwera:

1. Bardzo umiejętnie przeprowadzany konkurs OX.

To chyba wystarczy z mojej opinii na temat CamerionMT2.

Pozdrawiam :>.

Witam co do pkt.1 Lepsze opóźnienie niż dodać itemy z bugami.

Co do pkt.2 na pewno nie dostałeś za nic miałeś pewnie jakiś chack a teraz się żalisz bo miałeś spory lvl.

3.pkt nikogo nie widzisz na serwie bo nikt cię nie lubi.

4.pkt masa bugów hmm. to podaj przykład znasz sposób na wbicie lvl max i eq w 24h zrób postać i bądź kox.

5.a zgłosiłeś to komuś ? ja jak widzę czi tera to robię ss i do administracji z tym.

6.zrób ss i wstaw to na forum nie widzę tam takiego tematu ani żadnego ss.

7.słabo ty drobisz pewnie ktoś też słabo więc szanse sa wyrównane.

8.nie podoba się nie graj nikt cię tu nie trzyma przynajmniej o 1 nobba mniej.

9.masówki?? to zrób własna będziesz miał wojnę z masówka.

10. w tym się zgodzę są takie osoby ale co zrobisz są takimi samymi noobami jak ty tylko z lepszym kompem.

11.a co ci zależy na ulepszaczach dla mnie może ulepszaczem być nawet ząb orka który by słabo dropił.

12.mi zawsze chodzi forum zainwestuj w neta.

13.jak sam mówisz rzadkie lepiej niech będzie przerwa niż serwer ma upaść. A ox i zuo to rekąpesata za przerwę.

14. daj ss i wstaw na forum ja tak samo mogę powiedzieć że widziałem cie z fishbotem.

15.na pewno są zawsze rozwiązywane.

16.nie podoba się nie graj.

A ogólnie to jesteś NOOB

Jeśli są jakieś błędy ort to przepraszam(pisane w nerwach)

Opublikowano

Witam co do pkt.1 Lepsze opóźnienie niż dodać itemy z bugami.

Co do pkt.2 na pewno nie dostałeś za nic miałeś pewnie jakiś chack a teraz się żalisz bo miałeś spory lvl.

3.pkt nikogo nie widzisz na serwie bo nikt cię nie lubi.

4.pkt masa bugów hmm. to podaj przykład znasz sposób na wbicie lvl max i eq w 24h zrób postać i bądź kox.

5.a zgłosiłeś to komuś ? ja jak widzę czi tera to robię ss i do administracji z tym.

6.zrób ss i wstaw to na forum nie widzę tam takiego tematu ani żadnego ss.

7.słabo ty drobisz pewnie ktoś też słabo więc szanse sa wyrównane.

8.nie podoba się nie graj nikt cię tu nie trzyma przynajmniej o 1 nobba mniej.

9.masówki?? to zrób własna będziesz miał wojnę z masówka.

10. w tym się zgodzę są takie osoby ale co zrobisz są takimi samymi noobami jak ty tylko z lepszym kompem.

11.a co ci zależy na ulepszaczach dla mnie może ulepszaczem być nawet ząb orka który by słabo dropił.

12.mi zawsze chodzi forum zainwestuj w neta.

13.jak sam mówisz rzadkie lepiej niech będzie przerwa niż serwer ma upaść. A ox i zuo to rekąpesata za przerwę.

14. daj ss i wstaw na forum ja tak samo mogę powiedzieć że widziałem cie z fishbotem.

15.na pewno są zawsze rozwiązywane.

16.nie podoba się nie graj.

A ogólnie to jesteś NOOB

Jeśli są jakieś błędy ort to przepraszam(pisane w nerwach)

Masz prawo wyrazić swoje zdanie, oczywiście, dzisiaj wieczorem wejdę i edytuję ten temat udzielając Ci odpowiedzi.

Jeżeli uważasz mnie za nooba, to wyjaśnij mi to pojęcie i uzasadnij dlaczego niby nim jestem.

Jeżeli udzielasz odpowiedzi na post, który napisałem, używaj pełnego słownictwa, a nie piszesz w większości odpowiedzi to samo + "Jesteś noobem"

Jeśli wgl. mnie znasz to masz prawo tak o mnie mówić, ale jak pisałem wyżej uzasadnij mi to.

https://www.facebook.com/Agar.ioPL.x/

Zapraszam na stronę Agar.io, która znajduje się na Facebook'u. Jedyny polski działający fanpejdż. 

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do polubienia! Myślę również nad założeniem kanału na YouTube!

Opublikowano

PROSZĘ O ZAMKNIENIE PREZENTACJI !!! TA BYŁA TYMCZASOWA DOPÓKI KAJUTS ( ADMINISTRATOR SERWERA ) NIE WRZUCI !!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Masz prawo wyrazić swoje zdanie, oczywiście, dzisiaj wieczorem wejdę i edytuję ten temat udzielając Ci odpowiedzi.

Jeżeli uważasz mnie za nooba, to wyjaśnij mi to pojęcie i uzasadnij dlaczego niby nim jestem.

Jeżeli udzielasz odpowiedzi na post, który napisałem, używaj pełnego słownictwa, a nie piszesz w większości odpowiedzi to samo + "Jesteś noobem"

Jeśli wgl. mnie znasz to masz prawo tak o mnie mówić, ale jak pisałem wyżej uzasadnij mi to.

Noob- Oznacza osobę reprezentującą sobą cechy negatywne lub zachowującą się w sposób niewłaściwy w rozumieniu społeczności internautów lub graczy komputerowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...