Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PL][Dedyk] CamerionMT2

~Publikator~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE PREZENTACJI !!! TA BYŁA TYMCZASOWA DOPÓKI KAJUTŚ - ( ADMINISTRATOR SERWERA ) NIE WRZUCI !!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH !!!

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Grałam na nim i mogę powiedzieć że serwer jest dobry..Teraz widze duzo nowosci i zastanawiam sie czy tam nie wrocic....Nie wiem jak teraz jest na mapkach od 100 + i 135+ ale kiedy ja gralam byly tragiczne lagi dlatego odeszlam ..Ale polecam serwer .............

Opublikowano

Hmmm , serwer polecam jak nabardziej !

-Mila Atmosfera

-Duzo nowosci

-Wciagajcy serwer

Ale nie wiem czy zagrac poniewaz gra mniej osob niz 2 miesiace temu , zaczolem gre to w m1 latalo 220lv na wolnym , i psulo gre gdyby gralo tyle osob co na elitemt2 to napewno bym gral

Ale gdy gralem 2 miesiace wczesniej gralo duzo osob fajnie sie gralo teraz malo osob i duzo naogow

Opublikowano

Wow , serwer ma sporo nowosci z tego co przeczytalem , mapy Gram ! W jinno nick TooGoo

CO do pandory najgorzszy serwer na jakim mozna grac , klasowe eq 15/15 w pvp wali sie po 0 pvp bez sensu

Camerion nie ma czegos takiego tutaj pvp ma sens ! Wbijamy przyciagniemy smak temu serwerowi gra wiecje osob mylilem sie prawie 900 osob online milo sie nowe mapy , szuklame priva pare dni i znalazlem wbijam z gildia z pl !!!

Pozdrawiam administracje za to co zrobili serwer ! jest boski !!! Czekamy na dalsze nowosci !!

Opublikowano

Rekrutacja na coś online?

Nie mam pojęcia, takie pytania trzeba składać na forum, ale jak dobrze pamietam chyba NIE

Opublikowano

POLECAM SERWER W 100% !!!

Czemu ???

- Świetna administracja (głównie administrator , w razie jakichkolwiek problemów bardzo szybko reaguje i robi co może aby było ok , żeby nie było serwer wielu problemów nie ma, gram od startu serwera i pamiętam tylko 2 sytuacje kiedy było nieciekawie , ale administrator się nie poddawał siedział po nocach i ogarniał . Reszta ekipy też jest jak najbardziej ok )

- Sporo graczy

- Brak bugów utrudniających grę

- Serwer na którym osiągniesz wszystko bez ładowania kasy w is . W is moim zdaniem jest minimum aby serwer się tylko utrzymał .

- Zaczynając nawet teraz gre można bardzo wiele i szybko osiągnąć i dorównać poziomem osobą które grają nawet od startu serwera .

- I co najważniejsze , fajne , częste i ciekawe eventy ( przykładowo turnieje pvp które teraz się odbywają są tak zorganizowane że głowa boli ! )

JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM !!!

Opublikowano

Serwer polecam. Dlaczego ? ponieważ łatwo można wbić wysokie lv'e np. na 70+ za spot w av lecą 2 nawet 3 lv'e, na mapie od 100 na 100+ leci po 2 lv'e za spot bez PD. Bardzo fajny system ulepszeń i uważam że jest to jeden z najlepszych serwerów 4fun/Pvp.

Opublikowano

Serwer polecam. Dlaczego ? ponieważ łatwo można wbić wysokie lv'e np. na 70+ za spot w av lecą 2 nawet 3 lv'e, na mapie od 100 na 100+ leci po 2 lv'e za spot bez PD. Bardzo fajny system ulepszeń i uważam że jest to jeden z najlepszych serwerów 4fun/Pvp.

POLECAM SERWER W 100% !!!

Czemu ???

- Świetna administracja (głównie administrator , w razie jakichkolwiek problemów bardzo szybko reaguje i robi co może aby było ok , żeby nie było serwer wielu problemów nie ma, gram od startu serwera i pamiętam tylko 2 sytuacje kiedy było nieciekawie , ale administrator się nie poddawał siedział po nocach i ogarniał . Reszta ekipy też jest jak najbardziej ok )

- Sporo graczy

- Brak bugów utrudniających grę

- Serwer na którym osiągniesz wszystko bez ładowania kasy w is . W is moim zdaniem jest minimum aby serwer się tylko utrzymał .

- Zaczynając nawet teraz gre można bardzo wiele i szybko osiągnąć i dorównać poziomem osobą które grają nawet od startu serwera .

- I co najważniejsze , fajne , częste i ciekawe eventy ( przykładowo turnieje pvp które teraz się odbywają są tak zorganizowane że głowa boli ! )

JESZCZE RAZ GORĄCO POLECAM !!!

Dziękuję za miłe komentarze i zapraszam wszystkich !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...