Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Potrzebne wh + no recoil.

pspda123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie na mpc nie znalazlem undetected .

http://www.mpcforum.pl/topic/439736-spis-cheaty-poradniki-i-inne-przydatne-tematy/

Tam są detected. Mozesz poszukac.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Niewykrywalne mozna kupic ale czasem pojawiaja sie nie wykrywalne ;x

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

PB ma swoją 'bazę' zazwyczaj wypisaną przez komendy 'nazwa/ew. rozmiar/ew. md5 checksum'.

Jeżeli haxa wykrywa po nazwie/rozmiarze/nazwie procesu, to nie problem dodać nullowe bajty czy zmienić nazwę *.exe (.dll ew. - jeżeli nie rusza, to spróbujcie wyszukać hexem nazwe dllki i zmienić).

Lecz gdy już pokazuje 'File memory...' przez PB to już krucho..

Aczkolwiek to jest tylko teoria, bo nie używałem wspomagaczy, ani nie zamierzam :)

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

PB nie interesuje nazwa procesu,

przeszukuje folder z grą pod kątem znanych hacków, skanuje pamięć całej gry i szuka pewnych wzorów bajtów (sygnatur), które dodali do bazy (Multihack / Gamehack / Aimbot error) ,

oraz ma kilka skanerów, które sprawdzają .exe gry ( Corrupted File / Memory error ) siedzą one w pbcl.dll, jeszcze mają dodatkowy skaner (w swoim ukrytym exe), który skanuje grę i pbcl.dll :)

jak ktoś chce prywatny płatny hack na PB, z opcjami które sobie zażyczy to możemy się dogadać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...