Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

30g na lyzeczki stolowe

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Kupilem sobie bialko Olimp - Sojavit 85 i jest tam napisane aby porcja miala 30g.Tak sie zastanawiam ile to jest lyzeczek ( tych duzych ).Jeszcze drugie pytanie dotyczace smaku.Jak zniwelowac ten ochydny smak sody?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

2 łyżki,

Nie odzywaj się jak nie wiesz. 1 czubata stołowa - 10g białka.

btw. Kupiłeś największy syf jaki może być, białko sojowe, ja pierdole, chyba tylko na cenę patrzyłeś.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak patrzylem na cene poniewaz nie dawno kupilem nowy komputer i troche cienko z kasa.Mateq moglbys mi powiedziec co zrobic abym nie czul tak tego smaku?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

Tak patrzylem na cene poniewaz nie dawno kupilem nowy komputer i troche cienko z kasa.Mateq moglbys mi powiedziec co zrobic abym nie czul tak tego smaku?

Nie wiem, zajeb jakiegoś szejka, czyli zmiksuj to z owocami/czekolada/czymkolwiek. I zapamiętaj sobie, że białko z soi to chuj.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

PRzykro mi ale jesteś Mateq w błędzie 3 płaskie łyżki stołowe to około 30g.

Soja nie należy do smaku mozęsz skruszyć czekolade do tego. Albo wsypać czegoś innego jakis owoców.

kolejna sprawa co cchesz na tym białku robic mase czy redukować ?

Opublikowano

PRzykro mi ale jesteś Mateq w błędzie 3 płaskie łyżki stołowe to około 30g.

Soja nie należy do smaku mozęsz skruszyć czekolade do tego. Albo wsypać czegoś innego jakis owoców.

kolejna sprawa co cchesz na tym białku robic mase czy redukować ?

To mam dziwne łyżki.

Km5iG.png

Opublikowano

ale dodam zę 3 płąskie łyżki. chyba ze ważysz na wadze kuchennej. a to jest najlepszy sposób zeby sprawdzidź. Ale jak mówie 3 takie pąłskie łyżki do zupy to około 30 gram.

Do autora jeszcze raz zapytam co bedziesz robił na tym białku masa czy redukcja ?

Opublikowano

to to baiłko raczej do masy ci sie nie nada. a dlaczego jest to białko pochodzenia roslinego czyli mało wartościowe :). poczytaj w necie.

To białko to się do wyrzucenia nadaje.

Km5iG.png

Opublikowano

I pamietaj, sila masa brak kutasa :D

KURWA

Mam prawie 100 kg masy i kutasa jak ci w dupe wloze to ryjem wyjdzie ; D (bez obrazy ;d)

`15 gram ma zwykła łyżka stołowa

ADIOS

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...