Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o CosNieTak?

Impression.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wiecie nie dawno był konkurs na forum w dziale WarRock. Prowadziłem wraz z CNT?. Więc postanowił coś zrobić by być na podium, dobrze wiedział, że nie da rady wygrać uczciwie, więc postanowił uknuć plan :). Teraz najlepsze. Napisał do wilczek..killer by on stworzył wiadomość do mnie, która brzmi tak:

W-Co tam ? :)

A-Nic :D Nudzi Ci się ? ^_^

W-No. Powyzywaj mnie troche to mi się humor poprawi.

A-Nie no, nie lubię wyzywać ludzi ;)

W-No dawaj chociaż troche.

A-No dobra... Śmierdzisz ?

W-Mocniej !

A-Zamknij ryj, pierdolony gimbusie ? Może być :( ?

Za 3 minuty ban na 3 dni. wilczek zgłosił to jako obraza.

CNT? specjalnie nasłał na mnie wilczka by wygrać konkurs. Wiem, że to nic nie zmieni, ale chce byście wiedzieli coś o tej osobie.

To by było na tyle, byście mi uwierzyli dorzucam rozmowę na GG z wilczkiem.

05775377307933821382.png

30143586494753322163.png

62539431344203476748.png

Pozdrawiam wilczka i CNT?. CNT tylko nie gniewaj się na wilczka bo on wyjdzie na ludzi ty nie

;).

Hejtujcie mówcie na mój temat co chcecie ja Wam pokazuje jacy są ludzie na tym forum, a w szczególności tych 2 userów.

@edit bo był tam numer wilczka

To wersja 1. A teraz lecimy z drugą gdzie wilczek wziął winę na siebie.

Na opowiadał na CNT? i rozmowe widzicie.

Opublikowano

Drogi wilczku ;) masz u mnie szacunek.

Pokazałeś,że nie jesteś zwykłą kreaturą sieciową lecz jesteś człowiekiem.

Tak jak to Awesome napisał wyjdziesz na ludzi.

Nie umawiałem się z Danielem by dawać Ci 1gwiazdkę. Wręcz przeciwnie patrze a tam status ,,wilczek..kiler najgorszy user MPC" więc chciałem zobaczyć dlaczego ;) Ani Ty do mnie się w zły sposób nie zachowywałeś więc niby czemu miałbym dawać Ci niską ocenę Twojego profilu. I jeżeli jest to możliwe zapytaj Moderatora ile gwiazdek powędrowało w ocenę Twego profilku ,bo była to liczba 5 oczek. ;)

Nie o Te gwiazdki chodzi i powiem Ci jedno Awesome powinien Cię przeprosić ,ponieważ tak nie zachowuje się najgorszy user na MPC lecz godna podziwu osoba.

A do pana o nicku CośNieTak? Po prostu byś się wstydził kolego ;)

PS: Daniel Koniec Awantur ! :D

Opublikowano

Ja tam nie zamierzam z niczym walczyć. Mam za dużo spraw w życiu. To jest tylko do wglądu. Nie podlega edycji i reklamacji. Tak było. Kto chce wierzy, kto nie to trudno..

@Up. W profilu było to napisane zanim mi wilczek powiedział o co chodzi, potem napisał mi na gg i go przeprosiłem. A potem znowu zaczął się zachowywać jak rozwydrzony bachor. Ale tego już nie będę wstawiał bo nie o niego tutaj chodzi.

Opublikowano

teraz będziecie mu obciągać, bo ma kolorek przy nicku.

po chuj mi jakieś gówno - 2 bachory, jeden nie lepszy od drugiego.

sygnatg.jpg
Opublikowano

Drogi wilczku ;) masz u mnie szacunek.

Pokazałeś,że nie jesteś zwykłą kreaturą sieciową lecz jesteś człowiekiem.

Tak jak to Awesome napisał wyjdziesz na ludzi.

Nie umawiałem się z Danielem by dawać Ci 1gwiazdkę. Wręcz przeciwnie patrze a tam status ,,wilczek..kiler najgorszy user MPC" więc chciałem zobaczyć dlaczego ;) Ani Ty do mnie się w zły sposób nie zachowywałeś więc niby czemu miałbym dawać Ci niską ocenę Twojego profilu. I jeżeli jest to możliwe zapytaj Moderatora ile gwiazdek powędrowało w ocenę Twego profilku ,bo była to liczba 5 oczek. ;)

Nie o Te gwiazdki chodzi i powiem Ci jedno Awesome powinien Cię przeprosić ,ponieważ tak nie zachowuje się najgorszy user na MPC lecz godna podziwu osoba.

A do pana o nicku CośNieTak? Po prostu byś się wstydził kolego ;)

PS: Daniel Koniec Awantur ! :D

Urzekło mnie to ... widzę że robisz mi lizu lizu dupy ... -.- I tak nie jestem wrażliwy i nie zacznę płakać ;) Gadajcie se co chcecie ... Ale Cnt? zostawcie w spokoju ... A to co na gg . napisałem to było tylko zwalenie winy na cośka i było nieprawdą ... wieem co ze mnie za przyjaciel ... i to na gg to był jeden wielki fałsz ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@up el Arven: nie wiem skąd kulturę wyniosłeś jak z domu to ubolewam ale ogarnij się bo jesteś na forum na którym panuje ład i porządek. nie masz nic sensownego do powiedzenia to wiesz co zrobić z buzią <3

Opublikowano

teraz będziecie mu obciągać, bo ma kolorek przy nicku.

po chuj mi jakieś gówno - 2 bachory, jeden nie lepszy od drugiego.

Skąd wiesz, że bachory ? Nie wiesz jaka była sytuacja. Wgl wiesz co znaczy bachor? No chyba nie. Więc proszę bez epitetów bo nikt tu nikogo nie obraził. Za te posty powinieneś mieć 10%, ale mniejsza z tym. Po prostu proszę o kulturę wypowiedzi. Jeżeli Cie to nie interesuje to po prostu opuść tą stronę.

Opublikowano
Urzekło mnie to ... widzę że robisz mi lizu lizu dupy ... -.- I tak nie jestem wrażliwy i nie zacznę płakać ;) Gadajcie se co chcecie ... Ale Cnt? zostawcie w spokoju ... A to co na gg . napisałem to było tylko zwalenie winy na cośka i było nieprawdą ... wieem co ze mnie za przyjaciel ... i to na gg to był jeden wielki fałsz ;)

Hahahahaah ;D Pozdrawiam Beka z Typa. ;)

W sumie racja napisał na samym wstępie ,że ta rozmowa nie ma prawa istnienia w życiu forum więc Spokój.

Temat d o śmietnika ;>

Opublikowano

po prostu mówię, jakbyście nie byli bachorami, to jeden nie robiłby na złość drugiemu, aby te gówno dostać. Miałem kiedyś golda, i co ? gówno, poszedł perm. To tylko kolorek, ogar

sygnatg.jpg
Opublikowano

po prostu mówię, jakbyście nie byli bachorami, to jeden nie robiłby na złość drugiemu, aby te gówno dostać. Miałem kiedyś golda, i co ? gówno, poszedł perm. To tylko kolorek, ogar

widocznie niektórym zależy na kolorkach, boli Cię to? Polecam słownik synonimów jest wiele wyrazów podobnego znaczenia na te wszystkie gimbusiarskie wulgaryzmy w Twoich postach ;)

Opublikowano

Awesome po 1sze zamieściłbys prawdziwą rozmowę ... ty mi się dałes po prostu sprowokować , ale przesadnio ... bo nie jestem ,, pierdo*ony " Oto ss'y z rozmowy ukazujące jaki Awesome™ jest fałszywy bo umieszcza zupełnie inną treść wiadomości :

1350135101-U702970.jpg

1350135240-U702970.jpg

1350135288-U702970.jpg

1350135388-U702970.jpg

1350135464-U702970.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

hahahahahhahh ! O mój Boże jaki pierdolony PS7 nie gryzie ! muahah. Powiedz jakim programem to edytowałeś ? Serio powiedz. Jesteś lepszy od Cristiano czy Baksia ^_^.

Opublikowano

hahahahahhahh ! O mój Boże jaki pierdolony gimp nie gryzie ! muahah. Zaraz tego posta edytuje i pokaże Ci błedy :x

O co ci stary chodzi ? W tej rozmowie było paru Globów ??? Jaki gimp ? starry ? Co ty pierdulisz ... ? Wejdz se w rozmowe i zobacz ! Co mi pisałeś !

hahahahahhahh ! O mój Boże jaki pierdolony PS7 nie gryzie ! muahah. Powiedz jakim programem to edytowałeś ? Serio powiedz. Jesteś lepszy od Cristiano czy Baksia ^_^.

Zobacz sobie w rozmowie a jak nie ... możemy kogoś zaprosić na dowód ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@2up. No własnie to udowadnia, że to jest FAKE. Szkoda, że tą rozmowę usunąłem. Nauczka dla mnie.

@Up. W sumie z ciebie też nie zły tak zwany "człowiek skurwiel" ^_^ Imponujące. Ok ale zaproś kogoś do usuniętej rozmowy. Geniusz !

Opublikowano

Ludzie on uważa że usunał rozmowę ... Kto chętny , tego zaproszę do rozmowy i mi ma tu potwierdzić że nic nie jest edytowane ... dlaczego usunął rozmowę ??? Bo cała prawda się ukazała !!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...