Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Orange Freedom Pro ograniczenie predkosci?

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam neta z Orange Freedom Pro i nie moze mi predkosc wyjsc za 56kb/s ;/ I nie wiem czemu kolega mial tak przez jakis czas a teraz 120kb/s lekko z transferem . I nie wiem co robic to jest jakies ograniczenie czy cos ? Jak zmniejszyc to ograniczenie?

?????

Opublikowano
Dzięki Orange Freedom Pro możesz mieć internet domowy, nawet jeśli nie posiadasz linii telefonicznej. Możesz korzystać z radiowego szerokopasmowego internetu z prędkością do 1 Mb/s. Pamiętaj jednak, że w danym okresie rozliczeniowym może być wprowadzony limit przesyłania danych, po przekroczeniu którego może nastąpić ograniczenie prędkości przesyłania danych trwające do końca Twojego okresu rozliczeniowego.

Jeśli chcesz sprawdzić lub na bieżąco kontrolować swój limit transmisji danych, poniżej znajdziesz informacje jak to zrobić.

http://www.orange.pl/kid,4000377172,id,4000377175,title,limit-transferu,helparticle.html

Opublikowano

może on ma jakąś premium wersje albo coś takiego, wyższy abonament, telefon w Orange od 3 lat i jakieś bonusy, zapytaj go o to najpierw :)

Opublikowano

pamiętaj że każda umowa mimo że podpisujecie z tym samym usługodawcą jest inna ja np. biorąc telefon w T-mobile (samsung galaxy ace 2) POWINIENEM zapłacić za niego 300zł bodajże a wytargowałem że w takim samym abonamencie dostane go za 59zł i myślę że Twój kolega ma ten internet szybszy dlatego że przy podpisywaniu umowy zwrócił na to uwagę i może płaci dodatkowe 10zł miesięcznie albo coś i ma szybszy internet (to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, podlega dalszej dyskusji)

Opublikowano

No wlasnie pokazywal mi umowe swoja itd Tyle samo co ja placi ; / Nigdy nie lubilem Orange ^^ Jezelibym wiedzial ze tak z tym internetem bedzie to bym go nie bral ale coz nowy dom neta potrzebowalem na szybko i go wzialem w Maju mi sie konczy umowa (wreszcie) i zmienie na jakis lepszy

?????

Opublikowano

LTE ! :D nieznajomość prawa nie zwalnia Cię z odpowiedzialności, wytrzymaj do maja weź coś z cyfrowego polsatu, w żadnym wypadku od telefonii komórkowej bo to DNO.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Jeśli pozostaniesz w tej ofercie to nie ma opcji. Możesz tam zadzwonić i poprosić o zmienienie oferty, ale wątpię.

I tak masz szybkiego neta ;P ja mam 30/35kb/s download i 20-25kb/s upload

@Up

Na uj Ci LTE skoro to gówno osiąga duże prędkości i duże limity.

Opublikowano

limit z winy połączenia, za duża odległość od nadajnika

było zwrócić uwagę na umowę tam pisze ze jest zależne odległosci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja mam neostrade... I CHUJ! xD

Nie wiem po co to pisalem ale ...xD

1338015184-U67463.png

Pomogłem? możesz dać + lub wejść na www.pustamiska.pl i uratować życie psom i kotą

Moje TuTy :

http://www.mpcforum.pl/topic/327521-tutpolaczenie-z-baza-navicat

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...