Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Download

JohnyYogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona gry:

http://blog.dota2.com/

Strona gry na Steamie:

http://store.steampowered.com/app/570

Na razie gra jest w fazie BETA, ale będzie darmowa za jakiś czas.

he?

Opublikowano

Nikt nie wie za ile. Za tydzień na pewno nie, bo zostało jeszcze do zrobienia 17 bohaterów oraz inne zmiany. Gra jest w części po Polsku, w części po Ang. Pewnie w dniu wydania, będzie cała po Polsku.

he?

Legenda
Opublikowano

Nikt nie wie za ile. Za tydzień na pewno nie, bo zostało jeszcze do zrobienia 17 bohaterów oraz inne zmiany. Gra jest w części po Polsku, w części po Ang. Pewnie w dniu wydania, będzie cała po Polsku.

Dota na ostatnie tygodnie Dj. będzie cała spolszczona i do tego nie ma wątpliwości. Co do ilości bohaterów cybermagtt podaje 6, ale jak będzie to się jeszcze okaże.

Czyli gra za jakis tydzien bedzie do sciagniecia za darmo?

i jeszcze jedno pytanie czy jest do tego spol lub cos:p

Nie ma szans żeby dota była darmowa w najbliższym tygodniu. Najprawdopodobniej miesiąc wcześniej zostaniemy poinformowani formą emial/steam/kanał yt valve o tym, że nadciąga gotowa wersja gry. Teraz również Valve prowadzi dla posiadaczy gry event związany z świętem duchów. Osobiście myślę, że dota zostanie wydana na przełomie 2012/2013.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dota na ostatnie tygodnie Dj. będzie cała spolszczona i do tego nie ma wątpliwości. Co do ilości bohaterów cybermagtt podaje 6, ale jak będzie to się jeszcze okaże.

Nie podają, bo nawet nie ma żadnych modeli/tekstur/fan artów albo coś. Z Doty 1 brakuje jeszcze 17 bohaterów (ostatnio doszło 2 nowych), więc tutaj też muszą być wszyscy. Do tego dojdą aury, wyglądy Sceptera, etc. Poczekamy jeszcze z miesiąc, chociaż mogą już dać F2P przed wypuszczeniem wszystkich bohaterów.

he?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ostatnio maila dostałem, że mam do rozdania za darmo jakieś klucze do doty ze steama, nie próbowałem jeszcze, nie wiem ile i jak :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ludzie. Przeznaczcie 2 minuty na przeczytanie regulaminu lokalnego i globalnego. Na forum jest zakaz handu. A temat zamykam, bo robi się spam, autor już pewnie zapomniał o temacie etc.

he?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...