Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Odrazu na p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wgrałeś quest czy tylko wrzuciłeś do katalogu ?

Tutaj masz Difa który daje skile P jak da się 17 Punktów UM do skila myslę że to lepsze rozwiązanie :

00066A4C: 14 28
00066BF6: 14 28
00066C40: 14 28

Opublikowano

Ten quest u kapitana

wgrałeś poprawnie questa, zrobiłes /reload q w grze lub rebota serwera?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Wolę to questowe bo lepiej wygląda :D Rozmowa z npc itd :D

No wrzuciłem plik do katalogu a potem dałem w konsoli

cd /usr/home/game/share/locale/germany/quest
sh make

Normalnie jak wgrywałem czy modyfikowałem inne questy to to działało.

Ten quest u kapitana

wgrałeś poprawnie questa, zrobiłes /reload q w grze lub rebota serwera?

Robiłem reboot i nic.

Byłem u kapitana i też nic.

Czy według ich kodu tych questów one mogą dać skilla na p postaci która ma 1 lvl czy od którego? Bo może poprostu złym lvl chodzę.

CsClub.pl

Uoc7409.png

Opublikowano

Wejdz przez maszyne do

cd /usr/home/game/share/locale/germany/quest

i wpisz

./qc nazwa_questa.quest

np. ./qc p_skills.quest

i w grze zrob /reload q

quest dziala od 5lv

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Nie. A co to jest i gdzie to jest?

Masz to w katalogu quest.Może się nazywać inaczej trochę otwórz skrypt sh make i sprawdź z jakiej listy importuje questy lub wgraj przez to qc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...