Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy da się odpalić 2 WoT ?

EpicSides

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się ja odpalam normalnie :)

Polecam sandboxa i można nawet 5 wot'ó włączyć na raz , tylko nie klikajcie launchera tylko od razu exe .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@Up:

Tak się ten program nazywa ??

Sandbox ?? Bo by mi się przydał. Czasem jak nie ma nikogo na Wot i chce se coś po testować to lipa.

I drugie pytanie- czy to darmowy program ??

x

Opublikowano

Da się ja odpalam normalnie :)

Polecam sandboxa i można nawet 5 wot'ó włączyć na raz , tylko nie klikajcie launchera tylko od razu exe .

Wiesz że za korzystanie z dwóch kont równocześnie jest BAN?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wiesz że za korzystanie z dwóch kont równocześnie jest BAN?

Tak wiem ale tylko przykład dałem :)

@Up:

Tak się ten program nazywa ??

Sandbox ?? Bo by mi się przydał. Czasem jak nie ma nikogo na Wot i chce se coś po testować to lipa.

I drugie pytanie- czy to darmowy program ??

Nazywa się "sandboxie" i jest darmowy (można kupić pełną wersje ale nie wiem po co :) ta mini też dobrze działa )

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@up

To jest nie dokładnie info dla WG, bo może ktoś gra z kolegą na 2 kompach, np. jak kolega nocuje :)

Tak czy siak ostrzeżenie dostaniesz lub bana zależy od nich i będziesz musiał im napisać że grasz z kolegą na jednym IP czasem uwierzą czasem nie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@up

To jest nie dokładnie info dla WG, bo może ktoś gra z kolegą na 2 kompach, np. jak kolega nocuje :)

hmm. ja z bratem mamy ten sam internet a 2 komputery. mamy to samo ip. mamy 2 konta ja swoje i on swoje i co za to mamy bana dostac? to sie kupy nie trzyma..
Opublikowano

Nie wolno być zalogowanym w tym samym czasie na 2 kontach o an poleci jak nic .

Ale gdy kolega nocuje to proponuje grac na jednym koncie :) np. gdy ty u niego to na jego jak on u ciebie to na twoim :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Słyszałem o takim programie IP Shield (chyba nie istnieje ten program) jak admin cie chce zbanowac to podsyla dla nich fałszywe IP a ty dalej mozesz grac...

Moze i cos takiego istnieje (oby)

Opublikowano

Nie ma takiego programu :)

Jest Hotspot Shield ale to inna bajka

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Nie czaję trochę....

Mam w domu sieć wi-fi i na dwóch kompach gram z synem. W końcu to chyba jeden IP jest gramy na dwóch kontach. Więc co? Nie mogę grać? Na razie mi nic nie przyszło, żaden ban :) Ale zobaczymy.....

Pozdrówki

Seba

Opublikowano

Nie od razu to zobaczą ;) Ale jak już to sprawdzą to dostaniecie nie bana, a ostrzeżenie na początek wtedy trzeba pisać do supportu że np grasz razem z synem :)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...