Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestawy Komputerowe - Październik

.PingwineQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

postanowiłem odświeżyć temat naszego Anoizma. Więc bez zbędnego gadania podaje wam linki do zestawów komputerowych

Zestawy za 1500 zł.

Zestawy za 2000 zł (Bez obudowy)

[

Obudowa <- Jeśli masz jeszcze wolne parę złotych możesz ją dodać do koszyka]

Zestawy za 2600 zł

Zestawy za 3500 zł

Zestawy za 4000 zł

Zestawy za 5000 zł

W Zestawie są 2 dyski SSD Jeden o pojemności 64 GB przeznaczony jest on na system. Drugi 120 GB przeznaczony jest jako dysk dla gier.

W zestawie jest jeden dysk ssd o pojemności 64 GB Przeznaczony jest on na system.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

W obydwóch zestawach zmienił bym obudowę na SilentiumPC Brutus 410 tańsza o 60zł, a wcale nie gorsza

@Up

W medium w rozsądnej rozdzielczości i na intelu i na AMD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

W obydwóch zestawach zmienił bym obudowę na SilentiumPC Brutus 410 tańsza o 60zł, a wcale nie gorsza

@Up

W medium w rozsądnej rozdzielczości i na intelu i na AMD

Wiem , ale niestety na morelach aktualnie jej nie ma.

nie masz czegoś "konkretniejszego"?

Po południu dodam zestawy do myślę 5000-6000 zł.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

@Administracja

Wiem że post pod postem ale temat musi się odświeżyć by autor zobaczył więc proszę o nie dawanie warna

@Autor

W zestawach za 2000zł zamiast 6870 lepszym wyborem będzie 7850 którego za 700zł można znaleźć

http://www.ceneo.pl/16398483

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

@Administracja

Wiem że post pod postem ale temat musi się odświeżyć by autor zobaczył więc proszę o nie dawanie warna

Do tego służy prywatna wiadomość....

Co do tematu, to nie znam się na komputerach ale w zestawie za 2k nie ma obudowy... jednego z najważniejszych elementów...

Zestaw to zestaw a taka rozpiska stworzona jest dla lajków nie znających się na komputerach więc nie koniecznie musi

umieć dobrać odpowiednią obudowę do zestawu....

Opublikowano

@UP

Co do tematu, to nie znam się na komputerach ale w zestawie za 2k nie ma obudowy... jednego z najważniejszych elementów...

Zestaw to zestaw a taka rozpiska stworzona jest dla lajków nie znających się na komputerach więc nie koniecznie musi

Nie widzisz co pisze w nawiasie?

"zestaw bez obudowy"

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

@UP

Chciałem jakoś zwiększyć wydajność w zestawach bo budżet jest jako taki... Ale każdy kto szykuje się na wymianę kompa ma przeciez obudowe ze starego komputera...

@Administracja

@Autor

W zestawach za 2000zł zamiast 6870 lepszym wyborem będzie 7850 którego za 700zł można znaleźć

http://www.ceneo.pl/16398483

Na morelach jest drożej.

6-crop-cr_rrxsqxw.jpg

Opublikowano

@Flap no popatrz... ale spostrzegawczy jesteś... ja nie mówię, że nie uwzględnił tego tylko właśnie dlaczego BEZ obudowy inteligencie...

@Ping Rozumiem no ale z tego co się orientuje nie każda obudowa pasuje do danych podzespołów i nie każdy potrafi je dobierać,

mógłbyś chociaż napisać sugerowaną obudowę do zestawu... Albo po prostu co usunąć w przypadku zakupu z obudową...

Opublikowano

Czemu niby się nie nadaje? To jest prawie to jest troszkę uboższa wersja 990, ale co prawda to prawda wywal tego asrocka lepsza ta wersja ga-970a-ud3(gigabyte)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Różnica w cenie ga-970a-ud3, a GA-990XA-UD3 to prawie 100zł więc nie wiem czy opłaca się dla MOBO ciąć po karcie czy po CPU

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie postarałeś się z tymi zestawami. Po co brać HD6870, jak w tej samej cenie ma się HD7850? Poprawiłbym każdy zestaw, ale nie mam na razie czasu.

Mówiłem już mu to... Można też zrobić tak że 7850 (szafirek) będzie alternatywą jak ktoś ma dodatkowe 100zł

1372333810-U137250.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...