Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] 8.1 Testy

EpicSides

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zauważyliście wyszły beta testy. Nie bd przepisywał newsa więc macie temat. Zapraszam do dyskusji.

http://worldoftanks.eu/news/4236-public-test-version-81-pl/

Nie ma to jak wstawić komiks do "Pogaduszki"...

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie gram jeszcze bo się długo ściąga, ale Opiszecie moze trochę serwer .. kredyty, złoto co dostajecie.

Opublikowano

Nie da się jakoś przyśpieszyć lub pobrać inaczej ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ciekawe czy sie dostaje 100mln expa i kasy czy tylko wszystko jest zwiekszone x10.

No ciekawe .. ja bym wolał dostać wszystko a potem się bawić.

Opublikowano

Tylko brytyjskie czołgi i aż 3GB? Myślałem,że aktualizacja będzie miała około 500MB,wtedy bym pobrał,ale 3GB się nie opłaca...Straciłbym na to cały dzień...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Mi się tylko ściąga 2h :> I 80% ..

Pokaże wam ss-y jak se poszaleje trochę :P

Tylko brytyjskie czołgi i aż 3GB? Myślałem,że aktualizacja będzie miała około 500MB,wtedy bym pobrał,ale 3GB się nie opłaca...Straciłbym na to cały dzień...

Nie tylko to, ale poprostu to jakbyś miał połowę tej gry.

Opublikowano

Jakby co jest po 100kk tak jak w testach 8.0. Jak dla mnie tier X brytyjski jest trochę słaby (nie mój styl gry) - sytwetka jak VK4502P działo o RoFie 7,5, ale pancerz słabiutki. Taka moja opinia po kilku bitwach (może po prostu dla mnie są słabe, bo nie umiem nimi grać, no ale zobaczymy). Może jako support będą dobrzy.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Jakby co jest po 100kk tak jak w testach 8.0. Jak dla mnie tier X brytyjski jest trochę słaby (nie mój styl gry) - sytwetka jak VK4502P działo o RoFie 7,5, ale pancerz słabiutki. Taka moja opinia po kilku bitwach (może po prostu dla mnie są słabe, bo nie umiem nimi grać, no ale zobaczymy). Może jako support będą dobrzy.

Jeśli tak,to pobieram :D

A złota ile jest ? Też 20k ?

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

tak:) za 5min wejdę na serwer:P

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Tak...Przecież można by skopiować folder WoTa do innego folderu i pobrać tylko brytyjskie czołgi,a nie całego clienta...No ale niestety WG chciało inaczej

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Ja jednak pobiorę,lubię na tych testach bawić się wysokotierową artą ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...