Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ten jedyny nick dla naszej postaci

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zapewne wielu z was głowi się jaki nick wybrać dla swojej postaci by był niezwykły oraz mało popularny :> Teraz przedstawię wam parę sposobów na wasz własny nick .

1. Generatory

Za pomocą generatora jesteśmy wstanie wygenerować nick dla siebie oceniając według własnego gusta

Oto parę generatorów :

18153162235092321503.jpg

http://wow-space.info/menu/postac/generator-nick

oraz generator imion

http://www.generator.dl.pl/

2.Nazwa przedmiotu który zobaczyliśmy od tyłu

Czyli np. Pizza - Azzip (lub możesz usunąć literkę która Ci się nie podoba i mi np. nie podoba się ,,p") Wyszło nam Azzi .

3.Cechy naszego charakteru przetłumaczyć na język obcy

Np : Spontaniczny - Spontaneo/SpoNtane0

Hałaśliwy - Rumroso etc.

4.Pseudonim z życia realnego

Np. LatiN etc.

Tak więc widzicie tych pomysłów na nicki jest wiele ... oczywiście możecie też wykorzystać stary popularny sposób np. marki baterii (nick PaNasonic) lub producent słuchawek ( nick : CreatiVe) ale nie polecam

;)

Mam nadzieję ,że w pewnym sensie się to przyda.

Opublikowano

Można też nazwisko/imię od tyłu, np. Mój kolega ma na nazwisko Fizia, to wychodzi aizif, my mówimi na niego Ajzif :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Dobry poradnik, jest screenshot, dobra czcionka, kolor tekstu nie zlewa się z tłem, no i tutek na pewno się przyda :) Szczególnie spodobał mi się pomysł z nazwą przedmiotu od tyłu :D nie wpadł bym na to.

<Lajk>

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kreatywny pomysł na poradnik. Co do generatora już spotkałem się z nim nie raz. Ja osobiście przed stworzeniem postaci, albo korzystałem z nicku który zawsze używam, albo jakoś sensownie "skleiłem" litery.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przydatne, chociaż ja wolę się zdać na własną fantazję.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...