Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Denerwujący gostek

Quarrior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. U mnie w szkole jest taki w sumie kolega... jest troszeczkę mniejszy odemnie i codziennie zaczepia mnie i mojego kumpla i zawsze tak robi jak za nim są jego koleżanki (dziffki ;3). Jak jest sam to zachowuje się jak normalny ale jak już są blisko jego koleżanki to uderza nas, popisuje sie itd. Zaczyna mnie i mojego kumpla to denerwować ale na razie nie chce mu nic robić ( ręka w gipsie ). Nie dociera do niego ,, koleś odpierdol się itd '' odypcham go ale ten robi nadal to sam. Uważacię że powinienen mu zaje*** czy zrobić coś innego ? . Jestem 3 uczniem i mam dobrą ocenę z zachowania, ale czasami się nie chamuje w kwestii walki... ;s. Pozdro ;)

Opublikowano

Zajebać ? Mało powiedzianie.

Tak mu przykur... że by widział ufo z bliska .

Jeśli ci pomogłem możesz dać mi Like !

To mnie zmotywuje do pracy.

Nie prosze cię o tak wiele :)

Opublikowano

odepchnij go niech uderzy o nie jak bedzie chcial Ci przypierdolic to loca w kolano.. zlozy sie jak scyzoryk.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ignoruj. Tylko się popisuje przed dziewczynami, normalne.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Powiedz mu na tyle głośno by te jego koleżanki usłyszały co o nim myślisz to się sprostować powinien.

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Opublikowano

@3up

Mówiłem mu ale to do niego nie dociera, on przy dziewczynach jest jak inny człowiek to jest taki cwaniak że omg, biłem go już lekko ale nadal mnie męczy więc nie wiem czy mu nie przykur*** ; p

Opublikowano

@UP

Dobrze myślisz, ale niestety to jest pewnie gimbaza, więc tam do ludzi (tego typu) nic nie dociera.

Wygarnij mu głośno i donośnie, że jest fałszywy chuj z niego, bo robi się inny w grupie, a jak nie

to nie tyle co mu wypierdol w mordę, bo możesz mieć problem, ale np. jedna noga na stopę, drugą w kolano i gość leży.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

@Suchy113

Zgadłeś jesteśmy z gimbazy, tu gdzie chodzę do gimnazjum połowa to sami kozacy (tylko 1 klasiści, starsi są ogarnięci ) On na pewno nie zrozumie inteligętnie bo zaraz mnie pewnie wyśmieje i sobie pójdzie do tych dziffek i zacznie się z nimi przytulać itd (wgl tego nie czaje, oni się witają całusem i przytuleniem ... wtf ? ).

Opublikowano

To normalne, ja przetrwałem, Ty też dasz radę.

Albo miej wyjebane, albo go ośmiesz, może zmieni tok myślenia.

Pamiętam, jak pod koniec wszyscy się żegnali i nagle wszystkich lubili, a ja miałem na nich wyjebane <3

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

osmiesz go czyms.. dorwij na miescie, na wsi bezpieczniej.. albo mu lomot taki wpusc ze sie nie pozbiera.. albo jak bedzie kozaczyl gadaj do niego by na solo poszedl jak spenia to jedz na niego i smiej sie ze pizda jest a w grupie cwaniaczek.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Albo z nim pogadaj, albo przykurw mu i to solidnie - niech wie z kim się nie zaczyna ;]

Nie pozwalaj sobie żeby ktoś się w Ciebie zaczynał.

Tym możesz zepsuć swoją reputacja.

Opublikowano

Takich delikwentów bierze się, delikatnie rzecz ujmując, "za przód koszuli/koszuli/fraka/kurtki pod szyją" i następnie - albo mocno ściskasz, czy też mocno ściskasz i podnosisz (możesz o ścianę podeprzeć rozrabiakę) i wszystko ładnie mu wyjaśniasz. Bić nie ma co. W skrajnych przypadkach.

Siostrzeńcowi sposób ten pomógł, podobny problem.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

"zajebać , zakurwić , przyjebać" ogarnijcie się pierdolone posuchy. Taka prawda że kozak w necie pizda w świecie, nigdy się na poważnie nie biliście albo poważnie wpierdol nie dostaliście a na forum gadacie tylko o tym jak byście komu nie najebali, trochę pokory bo PRAWDZIWYM świecie taka prawda że tak nie przeżyjecie ani jednego jebanego dnia..

TEMAT:

Pogadaj z nim jak nie będzie z koleżankami i wyjaśnij mu że sobie nie życzysz, jak nie pomoże to go zlewajcie i tyle. To jest szkoła tutaj biciem nic nie załatwicie

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...