Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nostale] Wszytkie potrzebne podstawowe informacje o PvP

Hocyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Player vs Player w skrócie PvP

PvP z języka angielskiego Player versus Player dosłownie oznacza Gracz kontra Gracz czyli potocznie nazywany pojedynek.

Najbardziej slynne rodzaje PvP

- Arena - Jak sama nazwa wskazuje jest to arena na której gracze toczą PvP. Najłatwiejszym sposobem na wejście do areny jest wejść w umiejętności przyciskiem "K", kliknać w zakłądkę "Ruch", oraz dwu krotnie nacisnąć "Krąg czasu".
- Lodołamacz - Jest to podobne do Areny tyle że panują tam inne reguły. Na początku wszyscy gracze są przeciwko sobie i po pokonaniu przeciwnika jest on zamrożony, gry wszyscy zostaną zamrożeni jest druga runda lecz na innych zasadach nie wszyscy na wszystkich tylko formują się 2 grupy tzw. TvT z angielskiego Team versus Team co oznacza Drużyna kotrna Drużyna.
- Użycie Eliksiru Bitwy - Jest to eliksir który po użyciu zmienia twój tryb na PvP gdzie kolwiek jesteś, tym samym gdy druga osoba również użyje ten eliksir będziecie mogli stoczyc pojedynek gdzie kolwiek jesteście.

Regulamin stworzony przez graczy.

Regulamin stworzony przez graczy jest to forma zasad. Nie są one karane przez administratorów ponieważ nie jest to regulamin przyjęty przez nich, lecz gdy ktoś złamie którąś zasade jest po prostu mniej szanowany i uważany za tzw. "nooba". O to zasady:

- Zakaz używania czego kolwiek co przywraca : życie oraz mane.

- Zakaz używania czego kolwiek po za buffami co podwyższa Atak, Obronę itp. czyli żadnych Kart tarota itd.

- Zakaz PvP razem z NosKumplami/Petami.

- Zakaz "wtrącania" się czyli jeżeli 2 osoby się biją żadna 3 osoba się nie dołącza.

Dziękuje za obejrzenie tutorialu. Mam nadzieje że się podobało. Za błędy przepraszam. Jeżeli czegoś nie napisałem prosze o napisanie w komentarzach a to dodam. Poradnik napisany w 100% przeze mnie.

vziwy9.png <---- BAŁWANEK ODNALEZIONY

Opublikowano

Spodziewałem sięczegoś innego. Typu jak prowadzić pvp, jakie eq/osłonki najlepsze etc. Zawiodłem sie :D

Opublikowano

No przepraszam ale to nie pierwszy i nie ostatni moj poradnik ale przyznaj ze dla poczatkujacych sie przyda :P

Kolejny raczej wlasnie zrobie z eq.

• 6 miesięcy temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Nostale] Wszytkie potrzebne podstawowe informacje o PvP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...