Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki gruby ma pancerz super pershing

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Jaki gruby ma super pershing pancerz z przodu??? Wiem że w statystykach jest napisane 178 mm, ale tam nie są wliczone te dwie płyty dzięki którym czołg ten jest ciężko przebijalny. Przy okazji też chciałbym wiedziec jak jest z wierzyczką bo ona ma tylko jedną płyte.

Opublikowano

Jest mega pancerny grałem nim na teście i nic mnie nie przebiło .

Zagiął mnie T95 bo jego 30 i pół centymetra stali nie ma równych .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Około 220-230, a dzieje się tak że pocisk trafiający w pierwszą płytę traci na mocy potem trafia w jeszcze jedną płytę przez to ma mniejszą moc penetrującą(mam nadzieje że dobrze to wytłumaczyłem)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Fajny temacik :D -sam zamierzam go kupować

-=-

Do pancerza wlicza sie jego kont nachylenia.. ilość płyt i.. iii tyle :D

Więc te 170 to całkiem sporo+ kąty +i 2 płyty

Więc od pancerz kadłuba się nie martw. Martw się o Wierzycę, bo ma dość spory weakspot :P

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

Wielkie dzięki. Like dla pana 2xUP i jeszcze chciałbym sie dowiedziec jak się oblicza grubość płyty gdy pancesz jest skątowany (jestem dobry z maty wiec wystarczy same rozwiązanie, wzór) i mam jeszcze taki problem otóż gram na poprawnej grafice na najnirzszych ustawieniach i jak jade SP to przyjmuje średnio po 10 pocisków (wszystkie prawie pestki za zero) i te draśnięcia (dziury) na pancerzu znikają. Jak to możliwe?? Po prostu np. dostane pierwszą pestke w dolną płyte pancerza na początku bitwy to po odebraniu kolejnych np.7 to już ta pierwsza znika.

Opublikowano

Z czasem znikają i tyle.

Co do wzoru to musisz pytać się WG bo ja to sprawdzam w praktyce bo nie wiem jak miałbym to obliczyć xD

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Wielkie dzięki. Like dla pana 2xUP i jeszcze chciałbym sie dowiedziec jak się oblicza grubość płyty gdy pancesz jest skątowany (jestem dobry z maty wiec wystarczy same rozwiązanie, wzór) i mam jeszcze taki problem otóż gram na poprawnej grafice na najnirzszych ustawieniach i jak jade SP to przyjmuje średnio po 10 pocisków (wszystkie prawie pestki za zero) i te draśnięcia (dziury) na pancerzu znikają. Jak to możliwe?? Po prostu np. dostane pierwszą pestke w dolną płyte pancerza na początku bitwy to po odebraniu kolejnych np.7 to już ta pierwsza znika.

Wzor: ?= N / sin(alfa)

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...