Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Wersja pbdo-bota

Mrenomek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu czeka na nową wersję pbdo-bota. Wyszła już.

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

też zauważyłem wogóle nie reaguje, da się latać ale samemu. ale te info o danym graczu dobre jest :D

Opublikowano

O co wam konkretnie chodzi? Na razie puściłem na boxy i jakoś nie zauważyłem żeby był zbugowany. Zobaczymy jak na alienach będzie.

reklama

Opublikowano

Mi natomiast bije alieny na pl2, gdy na us4 nie rusza się z miejsca.

@Edit

Zbiera boxy na us4, ale alienów bić nie chce.

Opublikowano

mi na pl3 alienów niechce bić, nierusza się,.

Opublikowano

Co to ma być? No wersja jest zbugowana. Po co każdy się chwali komu co nie działa? Proszę o nie pisanie takich postów, inaczej polecą warny.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Co to ma być? No wersja jest zbugowana. Po co każdy się chwali komu co nie działa? Proszę o nie pisanie takich postów, inaczej polecą warny.

To może ktoś określi w czym jest zbugowana? -.-

Nie bot jest zbugowany tylko wy coś macie..

Jednym lata drugim nie..

userbarcopy.png

Opublikowano

To może ktoś określi w czym jest zbugowana? -.-

Nie bot jest zbugowany tylko wy coś macie..

Jednym lata drugim nie..

bullshit!

mi na pl3 główne konto pdbo nie działa, natomiast pl1 inne konto działa i to bardzo ładnie bije,

kurwa o co chodzi?

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Mi boxy elegancko zbiera ale gdy puściłem go na wrota stał w miejscu nic nie robił.

inni pisali, że jak zmienili statek, to zaczął latać, więc sprawdzę

edit: nic nie pomaga

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

może jest jakiś sposób, żeby w końcu bot działał bo ja nie wiem,

Opublikowano

Mi również nie rusza się z miejsca -_- A raportować błędów nie będę, bo latam na cracku.

No to co z tego ^^ ?

Raport nic nie zaszkodzi :P

userbarcopy.png

Opublikowano

heh ile tu osób na cracku lata, mi na pl3 wogóle nie lata. teraz wiem ile osób na pl3 lata na pbdo-bocie bo teraz jakieś 95% botów z map jak latam ubijać wrogów jest mniej na alienach :D

Opublikowano

Pojawiła się taka informacja na ich stronie:

As you may have all noticed, the bot has two new bugs introduced in this version. I have managed to pin down the causes and fix both of them, but I must still wait for another member of the dev team before I can release it as I am left with just my laptop which doesn't have everything I need to do it.

However there is a temporary fix if your bot is getting stuck. Simply remove the drone formation line from all your tasks temporarily and this should solve the issue. I advise against logging in and manually setting it as 50% of the time, the bot will try and set it to normal before setting to the one in the task and will still get suck. The shielf glitch is simply visual, your accounts still have shield, just the bot has got the numbers around the wrong way (We had: HP, Nano, Shield. Its actually: HP, shield, nano) wink.gif

Sorry for the inconvenience.

v5dev

Czyli wystarczy wywalić formacje dronów z taska ;)

Opublikowano

Pojawiła się taka informacja na ich stronie:

Czyli wystarczy wywalić formacje dronów z taska ;)

nie koniecznie,

jeżeli chcesz puśćic na jakiejś formacji musisz zalogować się do okna gry, i ustawić formację jaka jest w tasku, dopiero będzie latał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...