Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy sa jakies prywatne serwery WOT?

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIE I JESZCZE RAZ NIE ILE MOŻNA WAM TO POWTARZAĆ

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Można zawsze taki serwer zrobić tylko trzeba wykupić licencje kupić odpowiedni sprzęt czyli tak do 5-6 tys zł może więcej.

(skąd ta cena ? licencja na pewno nie jest tania)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Podobno ma być jakiś ruski priv,pisali niedawno o tym na forum,ale nie wiem czy to prawda.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Co wy! Nigdy nie będzie priva, WoT przynosi takie zyski że jak by można było postawić swojego priva nawet z licencją niby te wasze 10k to i tak WG by było za dużo stratne. nigdy czegoś takiego nie będzie.

07919872454565140601.png

Opublikowano

Można zawsze taki serwer zrobić tylko trzeba wykupić licencje kupić odpowiedni sprzęt czyli tak do 5-6 tys zł może więcej.

(skąd ta cena ? licencja na pewno nie jest tania)

Uważasz, że licencja moze kosztować 5-6k? baardzo się mylisz :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nigdy się tym nie interesowałem więc napisałem 5-6 .

Jakby dodać zero to było by to w stylu WG tak 50-60 tys zł

Ale tak liczmy 100 tys złotych : zauważmy że mam taką sumę kupujemy wszystko robimy , po paru dniach wszystko gotowe i tu nagle problem GRACZE kto by grał na privie skoro np. nie różnił by się od zwykłego , dobra załóżmy że daliśmy 10 x więcej wszystkiego też się znudzi bo od razu wszystkie czołgi też nie za fajne , więc w obu przypadkach nie przyniosło by to dochodów w PLN ani frajdy z gry .

Więc sens z robieniem serwera jest taki jak zjedzenie słoika ogórków kiszonych i wypicia 1litra kefiru .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Byly takie tematy na forum. Z tego co wiem jakis prywatny serwer ma powstac. Najlepiej pograc sobie na serwerze testowym, to prawie to samo co prywatny serwer.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie, nie ma jedynie server testowy ale to na 1-2 tygodnie max! :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...