Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] [BF BC2] #@^*!# ping!

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze wszystkich serwerów jestem kickany za ping, chodź w wyszukiwarce wyświetla się 45-60 a jak na owy serwer wejdę to już mam ping 272...

2237570154.png

Chodzi o te kicki....

461151420292002410470.png
Opublikowano

I? W czym błąd? Wyraź się jaśniej :)

Wyłącz wszystkie pierdoły typu gg, skype, może też włącz i wyłącz neta tuż przed grą :x

@ed

Wracaj do nfs w :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dawno już w to nie grałem.

No wchodzę na serwer z pingiem 45-60.I co się okazuje?Na serwerze mam już ping około 270!A po chwili już ponad 300 iii kick.

Jedyne co mam włączone to Origin gdyż to jest wersja cyfrowa.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Proponuję przeinstalować PunkBuster i dodać BC2 :> A i na serwerach z jakich krajów grasz? Polecam ci te z Polski, Niemiec i Anglii, najmniejsze lagi :)

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jak nie grasz na takich to graj na polskich i niemieckich bo w wyszukiwarce mają po 10 pingu a w grze zaledwie 100 i chodzi jak Single, prawie żadnych opóźnień no może 1 na 20 minut ;d

A jak by to nie pomogło to spróbuj przeczyścić kompa bo może być syf który obciąża (o system chodzi, nie części :D)

LOL

Opublikowano

Znaczy wiesz .. to , że serwer ogółem ma pingu 60 to nie znaczy , że i ty masz taki ping mieć bo to wcale nie jest prawda.

A fakt,że od pewnego czasu też mam troszkę większy ping niż zazwyczaj ale nie ma co się dziwić , BC2 wypadł z łask EA już dawno.

Teraz obiecują , że po wejściu BF4 dalej będą prowadzić support dla BF3 , hah !

Słowo EA jest nic nie warte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...