Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]jak szybko zarobić na postać? eq? RAvia.eu

bambii2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, mam 39lv woja od neidzieli gram, i chciałbym zarobić szybko na skille, jest jakiś bot czy jakis hack ze np. sam dropi hematy czy cos? jak latwo zarobic na tym serwerze, dla mnie nudne jest czekanie na spota w m1 wyraj pol godziny zeby pozniej podropic godzinke i dziennie wyciagac z tego te 40kk. chcialbbym odejsc od kompa i zeby cos za mnie pracowalo. Lowilem na 1 koncie fishbotem ale słabo..

Opublikowano

• 9 lvl, najlepiej body, gildia, oddawanie expa, pelerynki, zbieranie hematycznych i masz dobry zarobek
  • 35 lvl, bojowiec, body, aura/berek na m1 jak najlepiej i idziesz na metki 25/30/35
  • 55 lvl, bojowiec, body/wp, skile jak uważasz i idziesz na metki w Sohan
  • potem możesz na 65/70 lvl'u + iść na metki do red i do zwykłego lasu dużo KU dropi

pre_1352586887__mess10i.png

Opublikowano

Polecam Ci na początek się pomęczyć z tymi hematami i wyrobić odpowiednie eq... Potem to tylko wbić 50lvl i cisnąc na Lordzie w trudnym Lochu Małp... Mały wysiłek i przy okazji bezpieczeństwo, że nie dostanie się bana... ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Również proponuję Ci skożystać z hacków ;-) Najlepiej MH i na metki.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...