Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Zwiekszenie FPS na nowej grafice

Skipper_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie otóz chciałem wypróbować nowe tekstury.Daje na grafike poprawionę wszystko na maxai... jezu jaki to cudne!ale jaki laaaaaaaaaagi...

7-8FPS miałem.I da się jakoś zwiększyć fps na tej nowej grafice?tak żeby działało jak na standardowej.Sprzęt niestety nie jest przystosowany-komputer stacjonarny mam marzy mi się jakiś komp do gier który wytrzyma największe wymagania

xxx

Opublikowano

WOT Tweaker.Powyłączaj nim dymy itp.

Zmniejsz rozdzielczość.

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nieznacznie.Ale fpsy wzrosną(Chociaz tez nie jakos ekstremalnie) ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Takiej rozdzielczości nie brałem po uwagę :D I niestety tego nie sprawdzę,mam max rozdzielczość 1280x1024

1377199031-U370188.png

By Valky

Opublikowano

Na średnich gra jest ładna i wydajnie działa (przynajmniej u mnie)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

@Up na lepszej grafice wogóle nie da się grac nawet na najniższych w garazu przycina się w grze itp. no cóż może kiedyś wytestuje nową grafike jak kompa lepszego będe mieć :D Wszyscy macie lajka i temaat close

xxx

Opublikowano

Mój komputerek :

Procek :

AMD Athlon II X2 250 dwurdzeniowy 3,2

Grafika :

Radeon HD 4850

2gb ramu

i tyle :)

Pochwalcie się waszymi :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Mój komputerek :

Procek :

AMD Athlon II X2 250 dwurdzeniowy 3,2

Grafika :

Radeon HD 4850

2gb ramu

i tyle :)

Pochwalcie się waszymi :)

Chciałbym, aby jednak wróciła możliwość dawania minusów. Żeby tępić takie Off-topy

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...