Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam priva

sorne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam priva na plikach sror podobny jak extreme silkroad tylko z mniejsza iloscia ludzi na servie nie podawajce linkow do listy priv serverow bo szukalem i w wiekszosci nie pisze na jakich plikach sa robione

z gory dzieki

Opublikowano

wiec w niedalekiej przyszlosci mozna sie spodziewac wysypu serverow na plikach sror ? swoja droga to jedyny serv ktory nie ma bugow przynajmniej ja nie zauwazylem oby wiecej takich servow

Opublikowano

Nie będzie ich wysyp.

Ponieważ ani nie zostaną one udostępnione na epvp czy innych forach a ludzie którzy je aktualnie posiadają potrafią je zatrzymać dla siebie.

TIOiE.jpg

Rekrut
Opublikowano

Wiesz niewiadomo. Niby tak było z plikami vSRO i BlackRogue. Szczerze niech mają te pliki ale jakoś ich server dużą populacją się nie cieszy.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

pytanie do rofdzio. co stało się z serverem FusionRoad ? Miał to być piękny serv nie takie g**no jak poprzedni Twoj "lyssa online" albo coś takiego. powiedz dlaczego on upadł ? bo zamknąłeś go bez żadnego słowa wytłumaczenia. Mam nadzieje, ze juz sobie odpusciles prace nad jakimikolwiek serverami po tamtej porażce, mam racje ?

Opublikowano

Lyssa online nie była moja. Nie pracuje nad własnym serverem aktualnie .

Dlaczego został zamknięty ? sam sobie odpowiedzialeś. "dlaczego on upadł"

Wikipedia : Upadłość (potocznie bankructwo, plajta)

TIOiE.jpg

Opublikowano

aha i dlatego wszystkich miales w d**ie ? zadnej informacji, zupelnie nic ? wstyd Ci było ? bo zarzekałeś się, że serv bedzie długoterminowy a postał tylko chwilę, zamknąłeś tematy związane z nim i umyłeś rączki. Jakie to typowe ;] . Gdybyś pieniążków z donatów nie wydawał na chipsy tylko na server to do bankructwa by nie doszło.

Opublikowano

po co pisać up skoro tylko My tutaj prowadzimy konwersacje ?

co do serva to szkoda, że go uwaliliście bo wtedy naprawde fajnie się grało.

Opublikowano

DworeX dawno nie widziałem takiego głupiego człowieka jak ty pisz więcej lubie czytać wypowiedzi takich imbecyli :). W twoim życiu najważnieszy jest silkroad to nie oznacza ze każdy tak ma to że ty gdybyś miał serwer własny siedział byś 24/7 i ulepszał go to nie znaczy że inni też tak będą robić ale szkoda że nie będziesz miał własnego serwera - niestety nie potrafisz sie za to zabrać ale potrafisz płakać jak jest źle i jacy źli są admini serwerów no cóż w każdym społeczeństwie są przypadki darmozjadów i taki przyczepi Ci sie po co wstawiasz up... boże idz i umrzyj prosze cie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No ładnie, do czego to doszło, że jakaś cebula będzie pisać jaki to ja jestem :) człowieku nie masz zielonego pojęcia co piszesz. Cholera szkoda, że wcześniej nie widziałem Twej odpowiedzi. pewnie dlatego, że studiuje, pracuję ba nawet mieszkam z dziewczyną, z którą jestem od ponad 4 lat. Uważasz, że jestem "darmozjadem, imbecylem" ? Na jakiej podstawie ? Za server nie zabrałbym się to fakt, dlatego dokładam się do istniejących planów. na rofdzia byłem po prostu zły bo prace nad serverem i Nas graczy potraktował arogancko. Więc jeśli możesz cebulo to nie wpieprzaj się tam gdzie Cię nikt o zdanie nie prosi i nie śpij więcej na j. polskim "głupi człowieku" :).
Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...