Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o takim serwerku?

JeffuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że tak. Tylko żeby było dużo aren do walki :)

Dużo aren - to już by zależało od ilości graczy na serwerze, bo jest nudno gdy jest 5 aren, na każdych po 2-3 osoby :)

Opublikowano

Bardzo fajny i ciekawy pomysł.Dużo takich serwerów nie ma więc myślę że spora liczba graczy by grała na takim owym serwerze.Ja to bym z chęcią zagrał :)

1350230542-U752058.png

Dawniej Lord Darkus,Lord Feniks,Aceman

Opublikowano

Dobrze to słyszeć, zaraz zabiorę się za robotę, dzięki za każde ciepłe słowo, wszystkich "ciekawskich", lub chętnych do pomocy w jakikolwiek sposób zapraszam na

Gadu-Gadu: 31495515

Słucham nadal Waszych zdań na owy temat.

Znawca
Opublikowano

Pomysł na serwer fajny, lecz nie pierwszy ;)

Ale mało jest tego typu serwerów wiec graczy by było sporo. Miedzy nimi był bym i ja :D

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

A co sądzicie o dodaniu jeszcze do tego CTF? (Capture The Flag)?

Wiecie, dodatkowa adrenalinka, zdobycie fragi, bronienie jej, dodatkowo klimatyczny las z różnego typu przeszkodami, ukrytymi schowkami.

Opublikowano

To nie jest zły pomysł, jeśli masz dużo kasy i nie zależy Ci zbytnio na tym by jak najlepiej wykorzystać miesiąc.

Na takim serwerze zwykle przebywa mało osób (bo po 5). Wiem, gdyż kiedyś na dwóch takich grałem.

To zależy też od serwera i czy ten serwer będzie tylko opierał się na Paintball.

Można zrobić coś typu FreeBuild/Paintball/Roleplay - czyli coś typu każdy ma działkę, a jego praca i to z czego będzie zarabiać to Paintball. Przydałby się w takim razie też sklep w którym można wydawać kasę na co raz to nowe przedmioty (które oczywiście nie są nieskończone, w końcu trzeba kupić nowe - nie ma tak łatwo). Chest Shop także by gracze handlowali między sobą i sklep z blokami na budowę domu.

challenger.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...