Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BOCIĆ CZY NIE BOCIĆ...

suchy:)

Bocic czy Nie bocić  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bocic czy Nie boci?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W darkorbit stworzyli jakieś nowe zabezpieczenia dla BotUsser. Bocić czy nie bocić proszę o uzasadnienie @up Mam 8 irków apis,zeus 12lf4 62 lf3 6 havock 20 lvl itp

Opublikowano

jestem na tak :-) jak chcesz sobie bocic od nowa całe konto to co ci szkodzi ? Jak już masz w miarę dobre konto to bym się zastanowił nad tym . Po za tym jak masz już wykupiona licencję jeżeli korzystasz z płatnego bota to po co ma się marnować boć :-)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

ja Ci nie polecam bicic, nie chodzi mi o to że możesz mieć bana ale poprostu zepsujesz sobie gre. na początku może być fajnie ale najlepiej samemu się gra :) pzdr

1337113491-U379973.png

Opublikowano

Nie ma to jak pytać czy bocić na forum, gdzie każdy boci :D

Tak, bo czemu nie?

Opublikowano

ja Ci nie polecam bicic, nie chodzi mi o to że możesz mieć bana ale poprostu zepsujesz sobie gre. na początku może być fajnie ale najlepiej samemu się gra :) pzdr

Powodzenia w biciu streunerów.

@Topic

Oczywiście, że tak.

Opublikowano

jestem na TAK ponieważ:

Coto za gra bez ryzyka. :D

PS: jeśli ktos zna odpowiedzi nastepny post napisac musicie :D

Posiadam free PBDO_Bota, chcesz pisz na pw.

Oferuję forum klanowe do darkorbit, chcesz? PW

Zawszę liczę na lajka, ciebie to nie kosztuje, a mi to daje chwałę

Opublikowano

Głupie pytanie, jak nie masz zamiaru bocić to płać i rób przelewy, a jak nie chcesz płacić to nie graj bo taka gra nie ma sensu.

Jak grasz to boć, a jak nie bocisz to nie graj :).

obraz24.png

Opublikowano

Ale pytanie....

Boć albo nie. Ja radze bocić, banów leci mało, a przy umiarze wybocisz elitkę :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

O kur** chyba nigdy nie grałeś w DO :D czym dłużej grasz tym bardziej mamona jest potrzebna, ja boce 2 lata i 0 banów.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Bez przelewu za min. 1000zł nie pograsz..

Bota na x-3 ustawiasz i jest extra :)

Opublikowano

Oczywiście że BOCIĆ. Bez bocenia jak chcesz zarobić na co tygodniowe ammo: emp, makaron itp. nie wspominając już o full lf4.

reklama

Opublikowano

W sumie to masz trochę racji. Mam już prawie sfe i jakoś nie zbyt chce się grać. Nie ma motywacji żeby na coś nazbierać itp. Jedyne co mi się chce to robić wyloty ;D. Z 2-giej strony bez bocenia (lub regularnych przelewów) przy ciągłych aktualizacjach i wprowadzaniu nowych bajerów ma się bardzo małe szanse na konkurowanie z innymi graczami. Jak trochę polatasz po mapach innych firm to zobaczysz że 90% pro graczy lata na x-4 i tłucze alieny, oczywiście na bocie. Wybór należy do ciebie ale według mnie BP ostatnimi czasy ostro leci w kasę, kosztem graczy, których po prostu nie stać/nie mają ochoty wydawać kupe siana na gre. Reasumując, bez bocenia nie ma grania.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...