Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego Przedmioty Konta W Tibi Sa Takie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak wie ktos mzoe dlaczego rzeczy w tibi sa tak wartosciowe ?? Na allegro widac ceny do ponad 100 zl i ludzie to biora :/ ja osobiscie zbieram itemki i rowniez sprzedaje na allegro 20 zl za BP itemow :D Powiem tak dziwni ludzie to biora.Ja np by nie dal kasy na gre online.A was moze nie ciekawi to dlaczego tibia jest tak wciagajaca a zarazem rzeczy do niej tak drogie ??

-

Opublikowano

Tibia tak wciąga bo ma rozwiniętą fabułe, np. masz w innej grze tyle miast i jak biegniesz przez trawe jakas to amsz rozne skalki czy cos a w metinie lecisz przez trawe a calej mapie i lejesz jakeis dzikie elfy czy tam wilki alfa

A itemki takie drogie bo w kazdej innej grze garsz z 3miechy i asmz full eq a tu trzeba sie napracowac i wylootowac :P

Opublikowano
Tibia tak wciąga bo ma rozwiniętą fabułe, np. masz w innej grze tyle miast i jak biegniesz przez trawe jakas to amsz rozne skalki czy cos a w metinie lecisz przez trawe a calej mapie i lejesz jakeis dzikie elfy czy tam wilki alfa

A itemki takie drogie bo w kazdej innej grze garsz z 3miechy i asmz full eq a tu trzeba sie napracowac i wylootowac :P

a w tibii w trzy miechy nie dorobisz sie lvla, full eq :>?

mówie oczywiście o wykorzystaniu pełnych możliwości gry czyli posiadanie pacc

Opublikowano

I tez zastanawia mnie to dlaczego tak wielu ludzi wyzywa tibie :D Mam takich 2 typow w klasie co gadaja tibia to syf itd ale sie okazuje ze w nia graja -.-

-

Opublikowano
I tez zastanawia mnie to dlaczego tak wielu ludzi wyzywa tibie :D Mam takich 2 typow w klasie co gadaja tibia to syf itd ale sie okazuje ze w nia graja -.-

Też się nad tym zastanawiam :D Mam też paru kumpli, którzy wyzywają tibie, a nigdy w nią nie grali. Oceniają tą grę tylko po grafice, która może nie jest najlepsza, ale gdyby się zmieniła tibia straciła by swój urok.

Co do wartości itemów, zależy to od tego jak bardzo trzeba się napracować żeby go zdobyć. Np. na ots gdzie itemy spadają jak śliwki z drzew nikt nie sprzedaje itemów. Na rl trzeba dojść do tego ciężką pracą i dlatego ceny są jakie są :)

Opublikowano

bo trzeba w to włożyć wiele trudu i wysiłku, zmarnować trochę czasu ...

Sam tydzień temu akurat sprzedałem jednego z moich charów za 140zł~

Opublikowano

na tym lvl chyba najwiecej zchodza sorki albo pro skille knight z niezlym eq i kaska

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...