Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy W Ogóle Warto Jeszcze Grac Na Głównym Servie?

Wowek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi ci o iSRO? Jeśli jesteś legit graczem to nie ma najmniejszego sensu, zresztą jak nawet bocisz ale bez premki to też. Ogólnie to nei warto nawet zaczynać gry od iSRO. Jest wiele innych wersji gdzie można pograć normalnie (cSRO, kSRO, vSRO)

76561198001815076.png
Opublikowano

Racja wbiłem recznie bo sie bałem jak głupi że dostane bana wbiłem 78 lvl archerem 66 wizzem i mi sie znudziło ładowanie kieszeni jomaxu wolałem kupić sobie nowe buty xD polecam vsro

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano
Dobra ale to cSRO, kSRO to sa jakies wersje glownego serva czy prywaty??

Inne wersje globalnego serwera. Raty takie same jak na iSRO. Zapomniałem wymienić jeszcze jSRO :P

76561198001815076.png
Opublikowano
Naucz się że niema czegoś takiego jak główny serwer..

Kwestia umowna. Isro - wersja międzynarodowa. Inne wersje - mniejsze serwery dla danych narodów.

^^

76561198001815076.png
Opublikowano

Załóżmy, że o 11 wychodzisz do pracy, włączasz żeby Ci wbijało.O godzinie 17 jesteś w domku.Zalogowany na serwerze,możesz grać.W takim układzie to nawet ja bym grał i to bez bota. ^^

@Down

Oo to ostro jak 26h :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

moj kolega raz wbijal przez 26h xD

Ja polecam prywatne servery typu sjsro old/new. Bo jezeli masz juz byc legit'em to daleko na recznym nie zajedziesz z lvl na isro(chyba ze no lifexd) albo kupisz premke :)

A na prywatnych np. sjsro masz exp 30x wiekszy, bota za ktorego bana nie ma i looz ;)

sygna1o.jpg

Opublikowano

Nawet nie tykaj isro.... Na isro syf chyba że możes wydawać co miecha po 150zł to wtedy graj ;d (premka + jakieś badziewia). Najbardziej preferuje Ksro lub Csro ;]

Opublikowano

ee żeby nie robić nowego topica mam pytani co do tego jsro grają tam jacyś polacy???

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

mialem zapytac o to o co Jakub, ale jeszcze cos dodam , a mianowicie to ktory z tych serwerow kSro, cSRO itd. jest najbardziej przystepny tzn. ktory jest po angielsku, dobre raty, male lagi, malo bugow itd.???

P.S. i jak dobrze mniemam to cSRO - chinski , kSRO - koreanski??

@down

vSRO to wietnamski serv??

...

Opublikowano
ee żeby nie robić nowego topica mam pytani co do tego jsro grają tam jacyś polacy???

jSRO - tam nikt nie gra poza japonii, niekiedy wyjątki amerykanie brazylijczycy niemcy

76561198001815076.png
Opublikowano

Powiem ci tak... jakbym mial zaczac grac od nowa to na 100% bym poszedl na csro... no ale gram 5lat juz na isro i troche ciezko teraz zmienic wersje

Opublikowano

ja osobiście polacam herę na globalnym silku od joymax-u . Wbijam w najgorszym przypadku 1,5h w najlepszym 15-30 minut . Gra się bez lagów nie ma bugów i gf-ów (ostatnio dc częste mają) . Największy + to zdecydowanie allegro gdzie możesz sprzedać wymienić itp. bo global najwyższe ceny i najwięcej aukcji : )

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano
ja osobiście polacam herę na globalnym silku od joymax-u . Wbijam w najgorszym przypadku 1,5h w najlepszym 15-30 minut . Gra się bez lagów nie ma bugów i gf-ów (ostatnio dc częste mają) . Największy + to zdecydowanie allegro gdzie możesz sprzedać wymienić itp. bo global najwyższe ceny i najwięcej aukcji : )

Ale też i największe utrzymanie. Nie opłaci się grac w silka, bo praktycznie za cenę jaką wydajesz na silki możesz na legalu grać w WoW-a.

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

ja nie wydaję na Silki NIC bo nie mam problemu z wbiciem , nie lvluje wyżej bo mam wiza do taxi . Nie potrzebny mi grab pet nie jestem maniakiem zmieniania avataru jak tylko nowy wyjdzie ;P nie kupuję silków - nie wychodzę na minus . Taki 1 wiz jeśli zaoferujesz na allegro usługi gold itp. jest w staniu utrzymac koszty prądu za włączonego silka

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@UP - poprostu im nie odpowiada, tak jak innym ludzią, wkurza ich to że te je*bane turku potrafią się wje*ac np; na spot na ong i ci ni zejdą.I te jeszcze boty.Ja gram na isro, bo juz tak mam zawszę mnie coś tam do niego ciągneło.I gram na nim.Jeśli mnie coś konkretnie zdenerwuje to wypirdzielam z tamtąd na moję zaufane sjsro old bądz csro,vsro ;-).

Opublikowano
Powiem ci tak... jakbym mial zaczac grac od nowa to na 100% bym poszedl na csro... no ale gram 5lat juz na isro i troche ciezko teraz zmienic wersje

Fajnie, ze isro ma leciutko więcej niz 4 lata, ale dobra. Fajnie, ze grałes rok przed premierą.

Opublikowano

e tam : P nie łap ludzi za słowa xD A co do isro to jest to tylko banda goldfarm i innych syfów . Albo inny priv albo global (polecam globala)

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

@up i po co ten spam?? Az tak ci przeszkadza ten blad??

W silka zaczalem grac przy powstawaniu Odina... Myslisz, ze wiem ile minelo?-_- Z tym ze napisalem, ze gram 5lat chodzilo mi o to, ze gralem jeszcze przed wejscie europy, botow itp... i ze wtedy, granie to byla przyjemnosc...

Opublikowano

dobra juz mi ochota przeszla na silkroad

ludzie 5h zeby wbic!!! gdzie w innych, nie oszukujmy sie lepszych grach wbijasz o kazdej porze bez czekania :)

dzieki wszystkim bardzo zamykam temat

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...