Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Screeny z V3 - przyszła aktualizacja na Metin2 PL

Niko Bellic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe, czy będzie przedział lvlowy, czy nie ^ ^ Jak nie, moby będą miały podobny lvl do v2, to w v2 będzie mniej ludzi, fajnie ;) Albo pewnie będą przepustki w IS kosztujące 20 zł : ) Na wszystkie sposoby chcą zarobić ^^

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

no i jeszcze dochodzą jakieś nowe misje w których dostaje się zwoje i rady egzo,pd,rękawice

Tutaj Spis nowych misji jest jak coś

http://board.metin2.pl/board215-metin2-og%C5%82oszenia/board216-nowo%C5%9Bci-i-og%C5%82oszenia/board257-informacje-i-nowo%C5%9Bci/2334394-wersja-gry-12-10/

Ker169.gif

Opublikowano

Ciekawe, czy będzie przedział lvlowy, czy nie ^ ^ Jak nie, moby będą miały podobny lvl do v2, to w v2 będzie mniej ludzi, fajnie ;) Albo pewnie będą przepustki w IS kosztujące 20 zł : ) Na wszystkie sposoby chcą zarobić ^^

gdzies obilo mi si o UCHA xD ze od 75 ale nie jestem pewien.

co do SSUF ;D to podoba mi sie .. ale czego oni nie robia zeby odzyskac Graczy .. ;P

ja tylko czekam az dodadza Dodania i zmianki bo pewnie to zrobia xD zobaczycie.; ) a wtedy to bedzie Warto grac. ;P

Opublikowano

gdzies obilo mi si o UCHA xD ze od 75 ale nie jestem pewien.

co do SSUF ;D to podoba mi sie .. ale czego oni nie robia zeby odzyskac Graczy .. ;P

ja tylko czekam az dodadza Dodania i zmianki bo pewnie to zrobia xD zobaczycie.; ) a wtedy to bedzie Warto grac. ;P

Po wbiciu 20 dostajesz 3 zmianki i 3 dodania bonów

sygna.png
Opublikowano

@UP

Tak, ale do itemów nie większych niż 40lvl i tylko do zbroi albo broni.

@RuSs3R

Wątpię, że dodadzą, przecież na dodaniach/zmiankach na pewno trzepią jedną z większych kas, zresztą były eventy z dodaniami/zmiankami, a jak na GF'a to i tak dużo.

@top

Ogółem pewnie będzie syf z tego pająka dropił, chociaż jeżeli będzie wstęp od mniejszego lvl'a niż 75 to będzie się opłacało expić tam buffa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...