Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seabugger pomoc w obsłudze.

markoklima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko dobrze ze wiedzieli cos jeszcze chcesz madrego powiedziec

Pewnie że tak bo mam fajną zabaw wraz z pewną osobą z którą piszę na gg i mam się z czego pośmiać ,a jak kto się niby mówi śmiech to zdrowie:P

Opublikowano

Pewnie że tak bo mam fajną zabaw wraz z pewną osobą z którą piszę na gg i mam się z czego pośmiać ,a jak kto się niby mówi śmiech to zdrowie:P

no to git :) tez lubie sie smiac a szczebulnie z twojego tekstu ( jestem w pewnym gronie ) haha

Opublikowano

no to git :) tez lubie sie smiac a szczebulnie z twojego tekstu ( jestem w pewnym gronie ) haha

każdy lubi co innego:) Niektórzy się wyróżniać inni sądzić że pewnie mają racje,ale cóż o tym można dyskutować ,a i tak nie dojdzie się kto ma racje a co jest zabawniejsze. Niestety taki trochę dziwny i pokręcony ten świat wirtualny ,a ja teraz zmykam do rzeczywistości bo trzeba odpocząć.

A mam taką malutką prośbę,poprawiaj troszkę błędy bo ciężko się chwilami twoje wypowiedzi się czyta, nie jest to kto wie jak ważne ale było by miło jednak byś zwrócił na to uwagę.

Opublikowano

każdy lubi co innego:) Niektórzy się wyróżniać inni sądzić że pewnie mają racje,ale cóż o tym można dyskutować ,a i tak nie dojdzie się kto ma racje a co jest zabawniejsze. Niestety taki trochę dziwny i pokręcony ten świat wirtualny ,a ja teraz zmykam do rzeczywistości bo trzeba odpocząć.

A mam taką malutką prośbę,poprawiaj troszkę błędy bo ciężko się chwilami twoje wypowiedzi się czyta, nie jest to kto wie jak ważne ale było by miło jednak byś zwrócił na to uwagę.

oj tam oj bledy bledami ale smiech z ciebie jest :)

Opublikowano

oj tam oj bledy bledami ale smiech z ciebie jest :)

Ach dobrze że jednak tą chwilkę poczekałem, bo z Ciebie też jest śmiech a szczególnie jak znajomi się mnie na ts pytają .pozwól że zacytuje: "co to za jeden że aż taki nie mądry,przecież aż to dziwne" i drugi cytat "mamy dziś fajny ubaw,ciekawe co jeszcze napisze,aż się nie mogę doczekać żeby to zobaczyć i znów się zaśmiać".

Nie obraź się zacytowałem tylko znajomych z ts3:) Choć właśnie lepsza zabawa jest na tym ts jak tam gadamy niż tu ale tu też ujdzie.

A teraz to już znikam poczytam resztę jutro rano chyba ,że nie będę mógł spać przez koszmary o tobie:P

Opublikowano

Ach dobrze że jednak tą chwilkę poczekałem, bo z Ciebie też jest śmiech a szczególnie jak znajomi się mnie na ts pytają .pozwól że zacytuje: "co to za jeden że aż taki nie mądry,przecież aż to dziwne" i drugi cytat "mamy dziś fajny ubaw,ciekawe co jeszcze napisze,aż się nie mogę doczekać żeby to zobaczyć i znów się zaśmiać".

Nie obraź się zacytowałem tylko znajomych z ts3:) Choć właśnie lepsza zabawa jest na tym ts jak tam gadamy niż tu ale tu też ujdzie.

A teraz to już znikam poczytam resztę jutro rano chyba ,że nie będę mógł spać przez koszmary o tobie:P

z ciebie tez niezla polewa jest mowia na ciebie wybraniec :) lubisz bajki pisac prawda :)

Opublikowano

lubisz bajki pisac prawda :)

No niestety nie masz racji,bo gdybym lubił i umiał pisać bajki to przynajmniej na tym bym zarobił a tak no niestety nie mam do tego talentu:P

z ciebie tez niezla polewa jest mowia na ciebie wybraniec :)

Zacytuje kolejny raz kolegę z ts który mi to powiedział i się z nim zgodzę bo mi się to spodobało "Kit to my,a nie nam". A pisząc to mam na myśli to że jak ja wchodzę na temat ts to ty od razu tym samym odpowiadasz czyli musisz się wzorować na moich wiadomościach bo sam masz problem. A ten twój pomysł z "Wybrańcem" to mi się podoba pozwolisz ,że użyję twojego pomysłu jako swojego nicku w grze:P Bo naprawdę mi się podoba ten twój pomysł i muszę Ci pogratulować, bo aż dziwie się czemu nigdy mi takie coś nie przyszło na myśl.

FrejasQ może jednak bez wulgaryzmów ,ponieważ jakaś kultura tu chyba obowiązuje, przecież jest wiele słów którymi można to zastąpić a nie należą do wulgaryzmów.

Opublikowano

@Up można ale ja takich ludzi nienawidzę co piszą posty nie wnoszące nic do tematu.

Ale nie trzeba od razu sięgać po wulgaryzmy,tylko ładnie to napisać, bo jak zaczynasz wypowiedź od wulgaryzmów to przeważnie to sądzi o tym że nie jesteś lepszy od niego, ponieważ nie potrafisz zachować minimum kultury, nie musisz się z tym zgadzać bo nie zawsze to sądzi kto jaki jest ale na pewno nie świadczy to jednak dobrze jak przeklinasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...