Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seabugger pomoc w obsłudze.

markoklima

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie nie radzę bugować.

Ktoś na nas donosi.

Proponuje nie używać przez jakiś czas, może bigpoint się uspokoi

Od kiedy seafight to "darmowa gra"?

1351367797-U729951.jpg

Opublikowano

I*LOVE*WIDZEW przecież wiesz tyle osobistych żeczy o mnie...

wiem znam cie dobrze i napewno ty nie doniosles o tym ja juz wiem kto to zrobil nie na 100% ale na 99,9%

Weź słownik a nie grasz na kompie a po drugie to on i tak Ci nie podeśle buga, bo każdy się boi teraz, że bany polecą.

jego znam i mam zaufanie do niego. poszukaj na forum kto tu kozaka gra ze ma program od grona ludzi itp i zobaczysz kto to zrobil

Opublikowano

wy to na prawdę czasami nie myślicie,wy myślicie że BP o tych bugach dowiedziało się z tego forum?

Tylko zanim ktoś tu wrzuci jakiegoś buga to już często ktoś na tureckich serwach czy im podobnych ma za to bana bo tam to najszybciej wychodzi a potem dopiero rusza na nasze fora. To że rzucacie na mnie podejrzenie to czysta przyjemność bo robię się widocznie popularny :P

A ja wam radzę rzucić czasami na fora zagraniczne a nie tylko na polskie forum seafight bo na polskim forum zawsze wszystko jest z opóźnieniem.

A wracając do donoszenia to mi wytłumaczcie bo może jestem ja,aż tak głupi po co miałbym to robić jak sam wykorzystuje bugi i skoro mi nie wierzycie to ciągle piszą do mnie ludzie na gg z tego forum?

Opublikowano

wy to na prawdę czasami nie myślicie,wy myślicie że BP o tych bugach dowiedziało się z tego forum?

Tylko zanim ktoś tu wrzuci jakiegoś buga to już często ktoś na tureckich serwach czy im podobnych ma za to bana bo tam to najszybciej wychodzi a potem dopiero rusza na nasze fora. To że rzucacie na mnie podejrzenie to czysta przyjemność bo robię się widocznie popularny :P

A ja wam radzę rzucić czasami na fora zagraniczne a nie tylko na polskie forum seafight bo na polskim forum zawsze wszystko jest z opóźnieniem.

A wracając do donoszenia to mi wytłumaczcie bo może jestem ja,aż tak głupi po co miałbym to robić jak sam wykorzystuje bugi i skoro mi nie wierzycie to ciągle piszą do mnie ludzie na gg z tego forum?

skoro lubisz donosic twoja sprawa

Opublikowano

skoro lubisz donosic twoja sprawa

Szczerze mam to gdzieś za kogo mnie macie, bo to jest Polska i tu prawie każdy uważa kogoś za gorszego od siebie więc mi to lata :P

A że myślicie że jak ktoś by stąd donosił do BP to te tematy by istniały?Bo z tego co ja wiem BP może takiemu forum wytoczyć sprawę sądową lub łagodnie dogadać się z właścicielem forum i zakazać mu publikowania takich rzeczy jak już wiele razy to miało miejsce gdzie nagle znikały różne fora.

Ale tak wspomniałem wcześniej mi to lata.

A na dowód że BP wiedziało o tym bugu już miesiąc temu i już wtedy banowało to proszę:

http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showpost.php?p=4181389&postcount=3

http://tr.board.bigpoint.com/seafight/showthread.php?t=525922

A skoro wy sądzicie że tylko winny się tłumaczy to trochę w zabobonach żyjecie bo w normalnym świecie to to inaczej wygląda,więc oderwijcie się od wirtuala i zawitajcie do rzeczywistości xD

Opublikowano

Szczerze mam to gdzieś za kogo mnie macie, bo to jest Polska i tu prawie każdy uważa kogoś za gorszego od siebie więc mi to lata :P

A że myślicie że jak ktoś by stąd donosił do BP to te tematy by istniały?Bo z tego co ja wiem BP może takiemu forum wytoczyć sprawę sądową lub łagodnie dogadać się z właścicielem forum i zakazać mu publikowania takich rzeczy jak już wiele razy to miało miejsce gdzie nagle znikały różne fora.

Ale tak wspomniałem wcześniej mi to lata.

A na dowód że BP wiedziało o tym bugu już miesiąc temu i już wtedy banowało to proszę:

http://tr.board.bigp...389&postcount=3

http://tr.board.bigp...ad.php?t=525922

A skoro wy sądzicie że tylko winny się tłumaczy to trochę w zabobonach żyjecie bo w normalnym świecie to to inaczej wygląda,więc oderwijcie się od wirtuala i zawitajcie do rzeczywistości xD

spoko dobrze ze wiedzieli cos jeszcze chcesz madrego powiedziec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...