Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silk Strasznie Laguje

Piotrowsinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dobry komputer chodza na nim takie gry jak gta 4, resident evil 5 predkosc łącza to 1mb a silk laguje jak skur..... nawet jak włącze o 3 nad ranem od czego to może być? Stery do graficznej mam prosto od producenta specjalnie dla windowsa 7, a po 2 jak by byly do bani to by gta 4 nieruszylo. Prosze o pomoc

57209015.jpg
Opublikowano

warn dla kolegi .

Powód : Double Post .

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Zaraz Ty też dostaniesz za post nic nie wnoszący do tematu. <_<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ok sry .!

a co do tematu:

lagi jak lagi też tak czasami mam nic na to nie poradzimy lub ci net cos zmula :)

re-installa spróbuj :)

zalmicie2.png

Gdyby Turcji nie było Silkroad Stałby 4ever

A Turaski Doładuwują Konta Ryżojadom z Joymaxu

A my MPC Forum Nie tolerujmy Turasków i Ryżojadów ^^

Opublikowano

Reinstalka niepomogła. Postanowiłem także sprawdzić czy nie jest to wina neta. Próbę wykonałem na takich grach jak CS:S,Battlefield, oraz Left 4 Dead i zaskoczyłem się spoglądając na mój ping który np w css wynosił tylko 14. Niektórzy z guildi w silku mówią żebym zainstalował stery do płyty głównej lecz owych nie mogę znaleźć pod Windowsa 7. Wypytuje się także innych osób czy też mają lagi. Dowiedziałem się że owszem lecz oglądając filmik,który kolega nagrał będąc w Hotan, jednogłośnie stwierdzam że moje sa 100-kroć gorsze :( Dodam że filmik nagrywał w niedziele wtedy jak wiemy jest najbardziej tłoczno.

57209015.jpg
Opublikowano

A są to lagi sprzętowe, czy typowo coś neta przymula?

Jeśli sprzętowe, wiadomo... stery, konfig windy, możne jakiś konflikt programów / sterów / bibliotek.

Jeśli od neta: ile postaci jest na łączu, czy jakis program nie korzysta z tych samych portów, czy firewall / antywir czegoś nie blokuje, można pobawić się cFosSpeedem. Dla testów wyłączyć wszystkie zabezpieczenia, jest masz router, zlikwidować na chwile nat dla kompa z silkiem i na nim tez wyłączyć firewalla.

Czy bez bota tez masz lagi / czy na innym bocie masz lagi.

W tych kierunkach bym szukał na Twoim miejscu solucji.

pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...